Elysion03
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık bir sene bench press yaparken normal girdiğim kilodan yirmi kilo daha fazla girip çok fazla tekrarda yapıp sakatlık yaşadım. Ondan sonra 3-4 ay kadar göğüs çalışmadan spora devam ettim. Fakat iyileşmediği için tamamen bıraktım ve 5-6 aydır hiç spora yapmıyorum. Ama iyileşme olduğunu da hissettmiyorum. Göğüs bölgesinde o kısım zorlandığında bir şey olduğunda hemen ağrıyor ve sonraki günlerde de hep devam ediyor. O kısımda aşırı olmasa da gözle görülen bir şişlik de var. Ağrıyı tam anlamak için 5 kiloluk bir dambıl alıp göğsü çalıştırdığımda sakat olan bölgeye keskin bir ağrıda giriyor. 3-4 farklı doktora gittim teşhis koyamadılar. Mr ve röntgen de çekildi fakat herhangi bir sorun yok dendi şişliğin nedeni de bulunamadı. Sırt çantası takarken bile o bölgeye baskı yaptığı için sonraki günlerde ağrı hissediyorum. Genellikle soğuk havalarda bölgede sıklıkla kas seğirmesi tarzı bir şeyler oluyor ve ağrıyor sonrasında. Bölgeye birçok krem, jel ve sprey de kullandım doktor önerisi üzerine ama bölgede iyileşme sağlamadı. Sizlerin bir bilgisi var mı bu sakatlık konusunda? Önerebilecekleriniz neler?