D Dragnalith Decapat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 58 8 Eylül 2020 #1 3 Kere Benchmark testi yapmaya çalıştım 2'sinde mavi ekran verdi minidump dosyalarını aşağıya bıraktım. Yardımcı olursanız sevinirim. minidump.zip drive.google.com
3 Kere Benchmark testi yapmaya çalıştım 2'sinde mavi ekran verdi minidump dosyalarını aşağıya bıraktım. Yardımcı olursanız sevinirim. minidump.zip drive.google.com
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.817 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 8 Eylül 2020 #2 Ekran kartı sürücülerinizi DDU ile kaldırıp güncelleyin. OC gibi bir işlem yaptıysanız geri alın. McAffe, Vanguard ve Afterburner'ı kaldırın. Ayrıca Malwarebytes'ı güncelleyin. Dragnalith dedi: Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Geri dönüş yapsanız keşke. Dediğim işlemleri yaptınız mı, son durum nedir? Son düzenleme: 10 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücülerinizi DDU ile kaldırıp güncelleyin. OC gibi bir işlem yaptıysanız geri alın. McAffe, Vanguard ve Afterburner'ı kaldırın. Ayrıca Malwarebytes'ı güncelleyin. Dragnalith dedi: Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Geri dönüş yapsanız keşke. Dediğim işlemleri yaptınız mı, son durum nedir?