Benelli 125s vs Yuki GP2

bloodlyb

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 125CC motor almak istiyorum. Şu 2 motor arasında kaldım. Benelli 125s ya da Yuki GP2 hangisini almalıyım?

Tvsye baktım da çok beğenemedim. CB125'in parçası yok diyorlar NS125i bilmiyorum ona bakayım.
CB125'in parçası yok diyen densiz kim acaba? 30-40 senedir neredeyse aynı teknoloji ile üretilen motorun parçası nasıl olmaz?

CB125'in parçası yok diyen densiz kim acaba? 30-40 senedir neredeyse aynı teknoloji ile üretilen motorun parçası nasıl olmaz?

Bir arkadaşım söylemişti. Eğer zenginsen parçasını kolay bulursun ama eğer durumun o kadar iyi değilse bulman zor demişti. O arkadalımın babasının arkadaşının CBR125i varmış ve hep ucuz parça arıyormuş.

Bir arkadaşım söylemişti. Eğer zenginsen parçasını kolay bulursun ama eğer durumun o kadar iyi değilse bulman zor demişti. O arkadalımın babasının arkadaşının CBR125i varmış ve hep ucuz parça arıyormuş.
Sen CB125R'dan bahsediyorsun galiba. Ama onun da parçası kolay ve çok pahalı değil. O "arkadaşının babasının arkadaşı" biraz paranoya yamış gibi. Bu söylenenler kuşaktan dolma ve şişirilmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı