Beni çocukluğuma götüren video

Makaleler
3
Yer
Jerusalem
Şu an 20-25 yaş arası kitlenin bilirim ki 2009-2010'lu yıllarda şu videoyu izlemişizdir. Şahsen ortaokulda sıra arkadaşımla (kız) izleyip bir birimize sevgi beslemiştik, saftık, çocuk kalpliydik. Az önce YouTube'da beğendiğim videolara bakınca 2013 yılında (YouTube kanalımı ilk açtığımda beğendiğim ilk videolardandır kendisi) beğendiğimi gördüm. Beni tekrar çocukluğuma götürdü, anılarım depreşti. Belki burada da bilenler vardır şu klibi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni çocukluğuma bu götürüyor 2000 yılından sonraki tayfa bilir bu şarkının verdiği mutluluğu. Özellikle PES 2013 oynayanlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O Galatasaray'la oynamanın verdiği zevki kimse veremez.

Kimse bilmiyor hocam😂
Beni çocukluğuma bu götürüyor 2000 yılından sonraki tayfabilir bu şarkının verdiği mutluluğu. Özellikle PES 2013 oynayanlar.

Bunu bende biliyorum.

Beni çocukluğuma bu götürüyor 2000 yılından sonraki tayfa bilir bu şarkının verdiği mutluluğu. Özellikle PES 2013 oynayanlar.

O Galatasaray'la oynamanın verdiği zevki kimse veremez.

Prime Gareth Bale, Arjen Robben, Ribery, arkaya kaçan Aguero...

Balıkesir'in Çılgın Eşekleri, 6600'da namaz kılan adama Azrail gelmesi, Truva Dublaj, Benim Adım Cafer, Fenerbahçe basketbol maçında Ceza-Halocoust performansı...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı