Beni reddeden kızı aklımdan çıkaramıyorum

Niye alakası olmasın reisim? Kızı her gördüğümde, her aklıma geldiğinde kalbimin hızlanması benim isteyerek yaptığım bir şey değil. Belki bu normal bir durum değildir. Ama bunca yıllık hayatımda ilk defa birine karşı bir şeyler hissettim ve hiç yapamadığım bir şeyi yapıp açıldım. Reddedilince de kalbim kırıldı. Yani benim elimde olan bir şey değil bu. Neyse, zamanla geçmesini beklemekten başka çarem yok. Bu arada ben romantik film hiç sevmem onu da söyleyeyim.
Oneitis. Libido ve testesteron tavan yapmış sadece.

@pesimistingözyaşları hocam bir kaç sene önce biraz tipim kötüydü zayıftım bir de sivilce falan vardı foto çekmeyi bilmiyodum bir de bir anda hızlı boy attım. Neyse kızın biriyle 2-3 hafta konuştuk friendzone gibi olmuştu. Kız organ kaçakçısı misin diye sordu buluşma teklifi edince. Juken hocam olsa 20 yıllık yas ilan ederdi biraz moralim bozuldu 1-2 saat sonra normal devam ettim fazla alıngan.

Kız bana hayatımda başkası yok dedi sonra bi anda ben başkasını seviyorum dedi suç bendemi
Kız sana bahane bulmuş, yalan.

Reddedilmene yıkıklık demedim, seni reddeden birini unutamamana dedim, fark var. @juken

@pesimistingözyaşları hocam bir kaç sene önce biraz tipim kötüydü zayıftım bir de sivilce falan vardı foto çekmeyi bilmiyodum bir de bir anda hızlı boy attım. Neyse kızın biriyle 2-3 hafta konuştuk friendzone gibi olmuştu. Kız organ kaçakçısı misin diye sordu buluşma teklifi edince. Juken hocam olsa 20 yıllık yas ilan ederdi biraz moralim bozuldu 1-2 saat sonra normal devam ettim fazla alıngan.
Juken bir 30 sene daha evden çıkmaz cs atardı😀

Kız sana bahane bulmuş, yalan.

Reddedilmene yıkıklık demedim, seni reddeden birini unutamamana dedim, fark var. @juken

Juken bir 30 sene daha evden çıkmaz cs atardı😀
Hah burdada adaletsizlik var yakışıklı biri cs oynasa çok havalı diyorlar ben oynayınca eziklik oluyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı