SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 21 Mayıs 2024 #21 @juken kimse öyle bir şey demiyor.
juken Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #22 SeanStrickland dedi: @juken kimse öyle bir şey demiyor. Genişletmek için tıkla... Csgo oynayan e sporcuların profillerindeki yorumları oku ful kızlar yazıyor
SeanStrickland dedi: @juken kimse öyle bir şey demiyor. Genişletmek için tıkla... Csgo oynayan e sporcuların profillerindeki yorumları oku ful kızlar yazıyor
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 21 Mayıs 2024 #23 Ağaç nöbeti şart juken hocama. @pesimistingözyaşları Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 21 Mayıs 2024
Ağaç nöbeti şart juken hocama. @pesimistingözyaşları Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 533 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 21 Mayıs 2024 #24 @SeanStrickland Juken bu kafa ile pek fazla yaşamaz, yarın bir gün bi kamyon çarpar ölür gider, unutulur kimsede hatırlamaz zaten. İşyerindeki kızlarda dalga geçer. Bu adam gerçekten biri ile evlense bütün herşeyini kaybeder parasal ve saygı olarak.
@SeanStrickland Juken bu kafa ile pek fazla yaşamaz, yarın bir gün bi kamyon çarpar ölür gider, unutulur kimsede hatırlamaz zaten. İşyerindeki kızlarda dalga geçer. Bu adam gerçekten biri ile evlense bütün herşeyini kaybeder parasal ve saygı olarak.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 21 Mayıs 2024 #25 @pesimistingözyaşları hocam belki şu olayı yaşar.
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 533 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 21 Mayıs 2024 #26 Yıllar sonra gelip bu adama soracağım sevgili buldun mu diye. Yaş 35 hala evlenemedim diye konu falan açarsa komik olur.
Yıllar sonra gelip bu adama soracağım sevgili buldun mu diye. Yaş 35 hala evlenemedim diye konu falan açarsa komik olur.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 21 Mayıs 2024 #27 @pesimistingözyaşları ya aslında ben de lisede kötü reddedildim ama derse verdim kendimi onu da yapmamış muhtemelen yine aynı devam edecek.
@pesimistingözyaşları ya aslında ben de lisede kötü reddedildim ama derse verdim kendimi onu da yapmamış muhtemelen yine aynı devam edecek.
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 533 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 21 Mayıs 2024 #28 @SeanStrickland Sen tecrübe edinip ders çıkarmışsın fakat juken hala aynı nato kafa nato mermer sap.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 21 Mayıs 2024 #29 @pesimistingözyaşları ya valla 5-10 tane kızın friendzone girse belki biri bakardı acıyıp. Onu da yapmamış.
@pesimistingözyaşları ya valla 5-10 tane kızın friendzone girse belki biri bakardı acıyıp. Onu da yapmamış.
juken Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #30 SeanStrickland dedi: @pesimistingözyaşları ya aslında ben de lisede kötü reddedildim ama derse verdim kendimi onu da yapmamış muhtemelen yine aynı devam edecek. Genişletmek için tıkla... Lisede hiç kafama takmazdım valla hatta üniversitede bile kafama takmazdım son 1-2 senedir kafama takmaya başladım
SeanStrickland dedi: @pesimistingözyaşları ya aslında ben de lisede kötü reddedildim ama derse verdim kendimi onu da yapmamış muhtemelen yine aynı devam edecek. Genişletmek için tıkla... Lisede hiç kafama takmazdım valla hatta üniversitede bile kafama takmazdım son 1-2 senedir kafama takmaya başladım