Daha önce ana sayfamızı bile birebir kopyalayan oldu. Hatta hala daha var. Kaybolup giderler.
Alınan tek cevap bu. Başka ne olacak bilmiyorum.Moderasyon bir el atmayacak mı bu konuya?
Daha önce ana sayfamızı bile birebir kopyalayan oldu. Hatta hala daha var. Kaybolup giderler.
Alınan tek cevap bu. Başka ne olacak bilmiyorum.Moderasyon bir el atmayacak mı bu konuya?
Spamlayınca pek bir şey değişeceğini sanmıyorum, binlerce kişinin spamlaması lazım sanırsam.Spamlayın agalar siteyi. İğrenç hırsız insanlar gelmiş forum kurmaya çalışıyor çalarak. Spam atın siteye.
Forum çalmaya derken konuları internette aratınca hala Technopat çıkıyor burayı silemeyeceklerine göre daha çok yolları var.Spamlayın agalar siteyi. İğrenç hırsız insanlar gelmiş forum kurmaya çalışıyor çalarak. Spam atın siteye.
Yine de 11 kişinin IP'sinin şu anda ekranımda olması dışında bir problem yok. Muhtemelen bu sayı en üstteki paragraf yüzünden biraz daha artacakŞey bu tarz linkler benim için sorun olmuyor. Kaspersky'ın web antivirüsü bu sitede oltalama var diye siteyi açtırmıyor.
Acaba ben tıkladım mı? Görebiliyor musunuz oradan?Bak ya, millet hala attığım linke tıklıyor. Bunu ( nasıl IP öğrenildiğini ) söyleyip yaptığım sitenin linkinin içine logger gömüp foruma attım sonra da belirttim içinde logger var diye, hala tıklıyorsunuz kardeşim napayım ben 11 kişinin IP'sini şimdi?
(anlamayanlar sayfa 10 civarlarına bakabilir.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eğer attığım yazısına bastıysan, sen gerçek bir anime kızı olabilirsin. Şaka bir yana internet kullanmayı azaltarak bitirmen gerekiyor. Yoksa bir gün kredi kartların uçabilir. Benim tarafımdan değil tabii.
-Kimin tarafından peki?
+KORKUSUZ HEK TİM...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yine de 11 kişinin IP'sinin şu anda ekranımda olması dışında bir problem yok. Muhtemelen bu sayı en üstteki paragraf yüzünden biraz daha artacak.
Hocam ben kendimde denedim lokasyonu yanlış gösteriyor. Ama iyi internet sağlayıcısı gözüküyor galiba.Bak ya, millet hala attığım linke tıklıyor. Bunu ( nasıl IP öğrenildiğini ) söyleyip yaptığım sitenin linkinin içine logger gömüp foruma attım sonra da belirttim içinde logger var diye, hala tıklıyorsunuz kardeşim napayım ben 11 kişinin IP'sini şimdi?
(anlamayanlar sayfa 10 civarlarına bakabilir.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eğer attığım yazısına bastıysan, sen gerçek bir anime kızı olabilirsin. Şaka bir yana internet kullanmayı azaltarak bitirmen gerekiyor. Yoksa bir gün kredi kartların uçabilir. Benim tarafımdan değil tabii.
-Kimin tarafından peki?
+KORKUSUZ HEK TİM...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yine de 11 kişinin IP'sinin şu anda ekranımda olması dışında bir problem yok. Muhtemelen bu sayı en üstteki paragraf yüzünden biraz daha artacak.
Bak ya, millet hala attığım linke tıklıyor. Bunu ( nasıl IP öğrenildiğini ) söyleyip yaptığım sitenin linkinin içine logger gömüp foruma attım sonra da belirttim içinde logger var diye, hala tıklıyorsunuz kardeşim napayım ben 11 kişinin IP'sini şimdi?
(Anlamayanlar sayfa 10 civarlarına bakabilir.)
-K'imin tarafından peki?
+Korkusuz hek tim...
Tabii siteyi o hackliyor hatta gizli hekırımız o.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.