Benim Technopat adıma bir hesap açılmış

Tabii siteyi o hackliyor hatta gizli hekırımız o.
Yani hackleyen hackleyene. Durmu özetler nitelikte bir video. N'olur linç etmeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aman key logger girmesin. 😳
Hocam ben o siteye linkten girdim. Hani kel kafalı bir tane pp' li adam vardı ya, onun attığı linkten girdim. Bana bir şey olur mu?

1615825203989.png

Bak ya, millet hala attığım linke tıklıyor :D. Bunu ( nasıl IP öğrenildiğini ) söyleyip yaptığım sitenin linkinin içine logger gömüp foruma attım sonra da belirttim içinde logger var diye, hala tıklıyorsunuz kardeşim napayım ben 11 kişinin IP'sini şimdi?
(anlamayanlar sayfa 10 civarlarına bakabilir.)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eğer attığım yazısına bastıysan, sen gerçek bir anime kızı olabilirsin. Şaka bir yana internet kullanmayı azaltarak bitirmen gerekiyor. Yoksa bir gün kredi kartların uçabilir. Benim tarafımdan değil tabii.

-Kimin tarafından peki?
+KORKUSUZ HEK TİM...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yine de 11 kişinin IP'sinin şu anda ekranımda olması dışında bir problem yok. Muhtemelen bu sayı en üstteki paragraf yüzünden biraz daha artacak :D.
Hocam ben bastım attığınız linke yanlışıkla. Şurada ki linke:
1615825278437.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı