Dostum bu monitörü 2 gün önce aldım. Sana şöyle söyleyelim ne tür beklentin varsa karşılar hem kalite, hem tasarım olarak harika bir monitör. 60hz' in en iyi monitörlerinden biri. Kontrast, aydınlık, renklerin tonu ayarları gibi bir sürü değiştirilebilir ayarları mevcut. Ayrıca oyunlarda köşelerde veya uzakta olan siyah yerler çok daha belirgin, görülebilir. 560TL'ye aldım ve hiç pişman değilim geriye dönsem tekrardan bu monitörü alırım. 2 tane HDMI girişi olması da çok iyi, birini bilgisayara bağladım diğerini PS3'e bağladım. Ayrıca monitörün içinde hoparlörün olması da çok işe yarıyor Playstation oynarken monitörün hoparlörünü kullanıyorum, hoparlörün ses seviyesi kısık değil hatta 100 yaptığımda fazla geliyor kısıyorum evde tek olmama rağmen komşular rahatsız olmasın diye. Özet geçersek hiç düşünmeden alabilirsin beklentilerini fazlasıyla karşılayacağına inanıyorum çok kullanışlı, şık bir monitör. İçinden 1 HDMI, 1 DVI, 2 tane de CD çıkıyor ama onları ellemedim bile öylece duruyo, bir de klasik kullanım klavuzu çıkıyor. 5 dakika sonra 1-2 tane fotoğrafını çekip atacağım.