BenQ EX2510 alınır mı?

sonsuzkavga

Hectopat
Değerli arkadaşlar; hem film kalitesinde renk hem de VA kalitesinde ve hızında bir monitör arıyorum. Bu monitör ün görselleri ozellikleri grafiği falan aşırı dikkatimi çekti. Detaylı inceleme ya da yorum da yok pek bu kadar iyi bir monitörün nesi eksik ya da neyi çok iyi? Alınır mı? Alınmaz mı? Tek öğrendiğim eksi yönü yazılım güncellemesi yok sanırım. Bu etki eder mi ya da başka bir şey var mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Güzel monitörde fiyatı yüksek geldi açıkçası o fiyat aralığına aynı Hertz değerinde daha iyi çözünürlükte bir monitör bulunabilir.

1080 p monitör benı en az 5 yıl götürür buda benım ıcın yeterlidir. ben kendi segmentinde daha iyisi varmıdır bunu bilmek istiyorum pikselleşme yaşamak istemiyorum tepki süresi sorunu yaşamak istemiyorum oyunda film kalitesinde görüntü istiyorum çözünürlük 2 k olunca farklı modeller var bu fiyata farkındayım ama 2k ama panli kötü çözünürlüğü kötü 2 k yada bu fıyata monitör alınmaz kafasındayım bilmiyorum benmi yanlış yorumluyorum.

Çok pahalı.

Çok pahalı.
24 inç almak istiyorum önerdiğiniz pc 27 inç hocam 24 inç çok iyi bir monitör öneriniz varmıdır başka? Yada bu monitörün fiyatını baz almazsak nasıl bir monitör performansı çok iyimidir artısı eksisi nedir yardımcı olursanız sevinirim

24 inç almak istiyorum önerdiğiniz pc 27 inç hocam 24 inç çok iyi bir monitör öneriniz varmıdır başka? Yada bu monitörün fiyatını baz almazsak nasıl bir monitör performansı çok iyimidir artısı eksisi nedir yardımcı olursanız sevinirim
Yapı kalitesi ve HDR olarak memnun kalıcağınızı düşünüyorum. 1 kişi monitörden memnun olmamıştı ama bunu önceki monitöre bağlıyorum.
24 inçte XG2405-2 gibi modelleri tercih etmeniz daha iyi olur. Çünkü bu monitörün bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum.
Yine de dayanıklılık önemliyse alınabilir. Ama 1080p'nin ömrünün uzun olmadığını düşünüyorum.

Yapı kalitesi ve HDR olarak memnun kalıcağınızı düşünüyorum. 1 kişi monitörden memnun olmamıştı ama bunu önceki monitöre bağlıyorum.
24 inçte XG2405-2 gibi modelleri tercih etmeniz daha iyi olur. Çünkü bu monitörün bu fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum.
Yine de dayanıklılık önemliyse alınabilir. Ama 1080p'nin ömrünün uzun olmadığını düşünüyorum.
ilginiz için çok teşekkür ederim çok sağolun
ilginiz için çok teşekkür ederim çok sağolun
Birde ayrıca önerdiğiniz monitör 5 ms çok sakınca olurmu problem yaşarmıyım sizce

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı