BenQ LCD monitör patladı

AntaresK

Picopat
Daha fazla  
Dün akşam saat 19:00 civari uslu uslu video izlerken aniden BenQ LCD monitörüm sanki PSU imiş gibi patladı ve dumanlar çıkmaya başladı. Olayın etkisiyle herhalde tüplüydü tüpü patladı gibi bir tribe girdim fakat LCD'nin tüplü gibi patlamasını beklemiyordum. Gördüğüm kadarıyla hiç aynı şeyi yaşayıp konu açan yok. LCD monitörler de patlıyor arkadaşlar haberiniz olsun.

Hocam monitörün fotoğrafını atabilir misiniz?
Bu arada geçmiş olsun.
Yakınımda bu tarz monitör vb. tamiri yapan bir yer var. Sorun neymiş, neden patlamış ögrenmek için oraya gönderdim. Şuan elimde değil. Dışarıdan çok bir hasar görmedi fakat içi PSU patlaması misali haşat oldu.

Yakınımda bu tarz monitör vb. tamiri yapan bir yer var. Sorun neymiş, neden patlamış ögrenmek için oraya gönderdim. Şu an elimde değil. Dışarıdan çok bir hasar görmedi fakat içi PSU patlaması misali haşat oldu.

Hocam aşırı voltaj yüklenmesi galan olmuş olabilir mi?
Elektrik gidip gelmesi oldu mu?

Hocam aşırı voltaj yüklenmesi galan olmuş olabilir mi?
Elektrik gidip gelmesi oldu mu?
Patladıktan sonra şalter attı. Evet, voltaj yüklenmesi olabilir. Asıl korkum bilgisayara da zarar vermiş olabileceği, böyle bir şeyden hasar görebilir mi bir fikrim yok.

Patladıktan sonra şalter attı. Evet, voltaj yüklenmesi olabilir. Asıl korkum bilgisayara da zarar vermiş olabileceği, böyle bir şeyden hasar görebilir mi bir fikrim yok.

Tekrardan geçmiş olsun umarım zararınız en kısa zamanda karşılanır.👍

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı