Çözüldü BenQ RL2240HE güç kablosu sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bugün hepsiburada.com'dan sipariş ettiğim 'BenQ RL2240HE' monitörüm geldi.
Fakat içinden çıkan güç kablosu 3 portlu ve üzerinde '13-A' yazıyor bizim evdeki fişler ise 2 portlu Türkiye'de ki standart fişlerden. Ürünü mü yanlış gönderdiler benim mi bilmediğim bir şeyler var?

Son düzenleme:
Hava, toprak ve su olacak hali yok ya. Faz, nötr ve topraklama. Sorun yok.

Üç portludan kastım üç çıkışlı güç kablosu yani bizim standart fişlere girişte uyum sağlayamıyor.

Satıcı ile iletişime geçin. Gerekirse iade edin, Türkiye uyumlu fişi olmadığını belirtin.

Teşekkür ederim iyi günler gelişmeler hakkında bilgilendireceğim.

Böyle bir hatayı nasıl yaparlar anlam veremiyorum. Sözde Türkiye'nin en büyük alış veriş sitelerinden biri fakat doğru kabloyu yollamaktan bile aciz. Kolay iade talebinde bulundum umarım kısa sürede bana dönüş sağlayıp doğru kabloyu yollarlar veya iade alırlar.

Bugün BenQ yetkili servisiyle konuştum. Sorun onlardan kaynaklıymış hemen adresimi istediler yeni kabloyu göndermek için bende verdim.
Bu konu hakkında bazı şikayetler aldıklarını ve benden özür dilediklerini söylediler. Her şeye rağmen BenQ almak hayatımda yaptığım en iyi seçimlerden biriydi çok ilgililer.

Not:Benim sorunumla karşılaşan arkadaşlar olur ise 'Facebook BenQ Türkiye' sayfasına mesaj atıp konu hakkında görüşebilirler.

Sorun çözüldü iyi forumlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı