BenQ XL2411 24" vs MSI Optix MAG241C 23.6"

Ben kendim BenQ 24" XL2411Z 144Hz 1ms Full HD Gaming Led Monitör kullanıyorum ve çok memnunum genellikle e spor turnuvalarındada bu monitör kullanılmaktadır grafik görüntü ve estetik bakımındanda çok iyi bir monitör oyun ya da grafik tasarım için düşünüyorsan ben q dan şaşmamanı tavsiye ederim.

Panel kalitrsin'den doşayı MSI önerim. Aşağıda MSI(Va panel) Benq (TN panel)
Panel kalitelrini aşağıdaki tablodan görebilirsin.
images (2).jpeg

Peki çerçevenin kalınlığı rahatsız ediyor mu?
Ben kendim BenQ 24" XL2411Z 144Hz 1ms Full HD Gaming Led Monitör kullanıyorum ve çok memnunum genellikle e spor turnuvalarındada bu monitör kullanılmaktadır grafik görüntü ve estetik bakımındanda çok iyi bir monitör oyun ya da grafik tasarım için düşünüyorsan ben q dan şaşmamanı tavsiye ederim.
Panel kalitrsin'den doşayı MSI önerim. Aşağıda MSI(Va panel) Benq (TN panel)
Panel kalitelrini aşağıdaki tablodan görebilirsin.
Eki Görüntüle 345858
Youtube da bir videodan baktıysan bu MAG24C için geçerli MAG241C içinde aynı şekilde mi bilgin var mı?

Son düzenleme:

Youtube da bir videodan baktıysan bu MAG24C için geçerli MAG241C içinde aynı şekilde mi bilgin var mı?
msi optix mag241c ın çerçevesi çok ince gercekten cok guzel ama ben q gelnel de estetiğe bakmiyor ama bence msi almalisin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı