BENQ XL2411 ile 144Hz Alamama Sorunu

freak4455

Decapat
RTX 2080 ekran kartım var. 144 Hz alabilmem için display kablosuna ihtiyacım var biliyorum ancak Benq XL2411'de display port yok, sadece DVI girişi var. Ama DVI girişi de ekran kartında yok. DVI to display kablosu kullanarak DVI tarafını monitöre, display tarafını ekran kartına taksam,144Hz alabilir miyim yoksa monitörü degiştirmem mi gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2080 ekran kartım var. 144 Hz alabilmem için display kablosuna ihtiyacım var biliyorum ancak Benq XL2411'de display port yok, sadece DVI girişi var. Ama DVI girişi de ekran kartında yok. DVI to display kablosu kullanarak DVI tarafını monitöre, display tarafını ekran kartına taksam,144Hz alabilir miyim yoksa monitörü degiştirmem mi gerekiyor?
Aldınız mı kablo sorunu nasıl çözdünüz ?

Amazon'dan yani yurt dışından cablemaster marka Dual DVI kablo aldım. Artık 144Hz alıyorum.

Selam dostum benim bir arkadaşım da şimdi bu problemi yaşıyor yeni bir kasa topladı fakat monitörü XL2411 DP girişi yok. Şu an sadece 120 Hz'e kadar alabiliyor. Ekran kartı 3060. senin aldığın kablo ile sorunu çözülür mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00