BENQ XL2411 Timing Recommendation 120 Hz görünmesi

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 502

Kuty

Hectopat
Konu başlığında bahsi geçen monitörü yaklaşık 1 sene önce satın aldım. Bilindiği üzere 144 Hz bir monitör. Bunun hakkında 2 sorum olacaktı.

Birincisi dün Display port adlı bir Driverini indirdim ve buradan biraz ayar yaptım. İlk resimde göreceğiniz üzere orta kısımda şu an destekli ve geçerli 144 Hz kullanıyorken sol alt köşede 120 Hz gibi bir rakam belirtilmiş burada ne denmek istiyor? Sağ üstte XL2411z Yazmakta fakat benim monitörümün sağ köşesin de Sonunda z yazmamakta acaba yanlış bir model mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    26,9 KB · Görüntüleme: 199
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de xl2411z olan modelini almıştım ama bana 2411 olan model geldi firmaya sordum neden böyle olduğunu onlar bana z olan modelin eski olduğunu ve artık üretilmediğini söylediler yani kullandığın olan model en günceli z olan eski ürün satıştan kaldırılmış sana yeni modeli göndermişler şu anda senin kullandığın modelin aynısı kullanıyorum ve mümkünse sürücü kullanma gerek yok ben hiçbir sürücü kullanmadan 144hz dvi portu kullanarak kullanıyorum ayarlarını eski haline getir ayrıca windowsta çözünürlük ayarlarında 144 hz yazıyorsa sorun yok başka sorun varsa sorabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı