epochN Kilopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 803 Çözümler 3 26 Ekim 2021 #1 Herkese selamlar. Sabah bilgisayar açıktı. Dışarı çıkarken kapattım. Geldiğimde ekranda no signal yazısı yazıyordu. Ne yaptıysam çözemedim. Yardımcı olabilecek var mı bu konu hakkında. Ekran Kartı: GTX 1660 Ti.
Herkese selamlar. Sabah bilgisayar açıktı. Dışarı çıkarken kapattım. Geldiğimde ekranda no signal yazısı yazıyordu. Ne yaptıysam çözemedim. Yardımcı olabilecek var mı bu konu hakkında. Ekran Kartı: GTX 1660 Ti.
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 26 Ekim 2021 #2 RAM'leriniz tam takılı mı? Daha önce bana da olmuştu bu şekilde çözdüm. Artı 0 Eksi
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 26 Ekim 2021 #3 Bilgisayar ve monitörünüzün fişini çekip 1-2 dakika bekleyin sonrasında kullanmayı deneyin aynısı bana olmutu bu şekilde çözdüm. Artı 0 Eksi
Bilgisayar ve monitörünüzün fişini çekip 1-2 dakika bekleyin sonrasında kullanmayı deneyin aynısı bana olmutu bu şekilde çözdüm.
KS KS epochN Kilopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 803 Çözümler 3 26 Ekim 2021 #4 LittleGuy dedi: RAM'leriniz tam takılı mı? Daha önce bana da olmuştu bu şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... RAM'leri denedim sırasıyla tek tek. Ekran kartını başka bilgisayarda da denedim. Aynı şekilde görüntü vermedi. Artı 0 Eksi
LittleGuy dedi: RAM'leriniz tam takılı mı? Daha önce bana da olmuştu bu şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... RAM'leri denedim sırasıyla tek tek. Ekran kartını başka bilgisayarda da denedim. Aynı şekilde görüntü vermedi.