BenQ Zowie XL2411K 24 alınır mı?

Dardayım bugün

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600g rx 6700xt saphire nitro+
2x16 GB Ram
Meslek
Eczacı teknisyeni
BenQ Zowie XL2411K 24.
Merhaba çoğunlukla GTA 5 FiveM ve Valorant oynuyorum. Önerir misiniz 2025 yılında?

Bu monitörü 2.5 yıl kullandım ve abim suan kullanmaya devam ediyor. Monitör aşırı sağlam ve yıllardır 1 tane arıza çıkarmadı. TN panel ve renkleri inanın tatmin edici değil fakat sadece oyun oynuyorum, renkler çok önemli değil diyorsan alınır çünkü çok çok iyi bir tepkime süresine sahip ve ghosting neredeyse yok. Kaliteli bir modeldir, e-spor oyunları özellikle ağırlıkla oynanacaksa tercih edilebilir.

BenQ Zowie XL2411K 24.
Merhaba çoğunlukla GTA 5 FiveM ve Valorant oynuyorum. Önerir misiniz 2025 yılında?

TN panelli olduğu için gecikmesi iyi olacak diye bir şey yok.
OverDrive açıkken overshoot inanılmaz fazla, kapalıyken ise gecikme değerleri yüksek. Renk gamutu da çok düşük, almayın. Bütçeniz nedir? Hangi oyunları oynuyorsunuz?

TN panelli olduğu için gecikmesi iyi olacak diye bir şey yok.
OverDrive açıkken overshoot inanılmaz fazla, kapalıyken ise gecikme değerleri yüksek. Renk gamutu da çok düşük, almayın. Bütçeniz nedir? Hangi oyunları oynuyorsunuz?

Valorant ve FiveM sadece.

Bu monitörü 2.5 yıl kullandım ve abim şu an kullanmaya devam ediyor. Monitör aşırı sağlam ve yıllardır 1 tane arıza çıkarmadı. TN panel ve renkleri inanın tatmin edici değil fakat sadece oyun oynuyorum, renkler çok önemli değil diyorsan alınır çünkü çok çok iyi bir tepkime süresine sahip ve ghosting neredeyse yok. Kaliteli bir modeldir, e-spor oyunları özellikle ağırlıkla oynanacaksa tercih edilebilir.

Yani sadece Valorant ve FiveM.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı