BenQ Zowie XL2411K alınır mı?

• Konuyu başlatan ruvq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.139

ruvq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba genelde LoL, Valorant, Fortnite tarzı oyunlar oynuyorum, bu yüzden benim için TN panel olmasının bir önemi yok ghosting olmaması ve 1 ms olması yeterli sizce bu monitör alınır mı? Yoksa bu fiyata daha iyisi var mı?

TN panel falan hep zırva alacaksınız IPS panel alın. TN panel ile oynadığınız oyundan kullandığınız bilgisayardan soğursunuz.

Ben de 27 inç 2K 144 Hz var BenQ, ben çok memnunum. Bu monitör tamamen FPS üzerine kurulmuş. Öyle IPS vs beklentinizin olmaması gerekiyor. IPS'in canlılığını veremez BenQ, amaç tamamen FPS üzerine kurulu.

Hiç o monitörle LoL veya MOBA oynadın mı gözlerini yoruyor mu?

Hiç o monitörle LoL veya MOBA oynadın mı gözlerini yoruyor mu?
Ayarları var. Güzelce ayarladım. Hayatımda gözümü yoran tek IPS oldu. Bu monitör benim gözlerini ağrıtmayan tek monitördür. Ben çok memnunum. 600 küsür adet oyunum var steam de. LoL ve MOBA oynamadım. Göz yoracağını düşünmüyorum

Ayarları var. Güzelce ayarladım. Hayatımda gözümü yoran tek IPS oldu. Bu monitör benim gözlerini ağrıtmayan tek monitördür. Ben çok memnunum. 600 küsur adet oyunum var Steam de. LoL ve MOBA oynamadım. Göz yoracağını düşünmüyorum.

Şu ana kadar 4 IPS panele sahip monitör değiştirdim 4 üde gözümü LoL oynarken çok yoruyordu bakalım sizin monitörün 24 inçlik halini alacağım 2. el olarak umarım bir sorun yaşamam.

Şu ana kadar 4 IPS panele sahip monitör değiştirdim 4 üde gözümü LoL oynarken çok yoruyordu bakalım sizin monitörün 24 inçlik halini alacağım 2. el olarak umarım bir sorun yaşamam.
İnşallah arıza vari sorun yaşamazsın. Gerisine alışılır. Güle güle kullan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı