BenQ Zowie XL2411K FreeSync özelliği var mı?

alyN

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şu an LG 24GL650-B 144Hz TN panel monitör kullanıyorum satıp BenQ Zowie XL2411K almayı düşünüyorum. Sadece FPS oyunları oynuyorum sizce değer mi? Bir de FreeSync özelliği XL2411K'da var mı?

Evet.
Peki sizce elimde ki LG 24GL650-B monitörü bunla değişmelimiyim?

Merhaba alyN

Öncelikle ürünümüze olan ilgin için çok teşekkür ederiz.

Zowie modellerimiz tamamen FPS oyunları için üretilen ve üretim sürecinde profesyonel oyuncuların da fikirleri doğrultusunda geliştirilen ve hem hız hem de performans konusunda rekabetçi seviyede Valorant, CS:GO, R6 vb. FPS oyunlarını oynayan oyunculara, bu oyunlarda sadece Zowie monitörlerde bulabilecekleri, Zowie'ye özel teknolojiler sunan monitörler üretmektedir.

Bu noktada XL2411K, eğer rekabetçi bir oyuncuysanız size fayda sağlayacaktır.

Lakin daha casual bir oyuncuysanız, rpg ve aksiyon oyunlarına da çok zaman ayırıyorsanız BenQ EX2510 modelimiz sizin için daha uygun olacaktır;

Merak ettiğiniz farklı konular varsa, info.tr@benq.com adresinden bize ulaşırsanız size oynadığınız oyunlara ve monitör kullanımınıza göre en uygun modelimizi seçmenizde yardımcı olmak isteriz.

Sağlıklı günler dileriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı