BenQ Zowie XL2411P vs ASUS TUF Gaming VG24VQ vs MSI Optix MAG241C Curved

• Konuyu başlatan yl08
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.891

yl08

Decapat
Merhaba. CS:GO oynuyorum ve 144hz 1ms monitör almak istiyorum fakat karasız kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam monitörler sırasıyla IPS, TN ve VA panel. Benim önerim size ASUS olacaktır MSI'ın o modeli ile ilgili forumda şikayetler okumuştum. BenQ ise panel olarak beni mutlu etmiyor açıkcası uzun süreler kullanma fırsatım da oldu kendisini TN panele ben ısınamadım.

Bence hiçbiri.imkan varsa 144 hz bir monitörde 27 inç tercih etmelisiniz. Aşağıdaki markanın 27 inç modeli ni alabilir veya araştırıp farklı marka ve modeller tercih edilebilir.

James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms Full HD

Güzel bir konu olmuş en sevdiğimden çünkü CS:GO'yu ilgilendiriyor. Şimdi ben XL2411P kullanıyorum. Viewsonic asus 144hz monitörleri de kullanmış biri olarak hiçbiri BENQ'nun yanından geçemez isim yapmış diye değil gerçekten BENQ bahsi geçen monitörlerden daha hızlı hem csgo'ya özel black ekolayzır özelliği var eklemişler karanlık sahneler aydınlanıyor bu sayede. MSI'ın modelinden çok şikayet gördüm duydum sürekli ölü pikseli çıkıyormuş fakat MSI'da iyi. ASUS TUF'a gelecek olursak Asus tuf cıktıgında dedı kı malzeme kalıtesı daha saglam. kardeşim tuf'un diğer serilerden hiçbir farkı yok bunlar pazarlamanın öz ruhu satabilmek için reklamlar ve değişiklikler yapıyorlar. Ayrıca CSGO Curved monitörler oynanmaz pek tavsiye edilmiyor. Hangi e spor maçında curved monitör kullanan oyuncu gördün ? Bu yüzden BENQ diyorum kalıbımı da basıyorum yaklaşık 6-8 ay önce taksitli kredi kartımla 1600TL'ye satın aldım fazla memnunum.

Güzel bir konu olmuş en sevdiğimden çünkü CS:GO'yu ilgilendiriyor. Şimdi ben XL2411P kullanıyorum. ViewSonic ASUS 144Hz monitörleri de kullanmış biri olarak hiçbiri BenQ'nun yanından geçemez isim yapmış diye değil gerçekten BenQ bahsi geçen monitörlerden daha hızlı hem CS:GO'ya özel Black ekolayzır özelliği var eklemişler karanlık sahneler aydınlanıyor bu sayede. MSI'ın modelinden çok şikayet gördüm duydum sürekli ölü pikseli çıkıyormuş fakat MSI'da iyi. ASUS TUF'a gelecek olursak ASUS TUF cıktıgında dedı kı malzeme kalıtesı daha saglam. Kardeşim TUF'un diğer serilerden hiçbir farkı yok bunlar pazarlamanın öz ruhu satabilmek için reklamlar ve değişiklikler yapıyorlar. Ayrıca CS:GO curved monitörler oynanmaz pek tavsiye edilmiyor. Hangi e spor maçında curved monitör kullanan oyuncu gördün? Bu yüzden BenQ diyorum kalıbımı da basıyorum yaklaşık 6-8 ay önce taksitli kredi kartımla 1600TL'ye satın aldım fazla memnunum.

Ben de almak istiyorum XL2411P yi başka monitör bakmalı mıyım?

Ben de almak istiyorum XL2411P yi başka monitör bakmalı mıyım?

Bende BenQ alacağım şimdiye kadar BenQ tam tanınmamış olsa da bu monitörle bayağı ilgi odağı oldu. MSI Optix ve ASUS TUF yanından bile geçemez sen başka monitörlere bakmakla zamanını harcama kardeşim hiç düşünmeden al derim pişman olmazsın.

Bende BenQ alacağım şimdiye kadar BenQ tam tanınmamış olsa da bu monitörle bayağı ilgi odağı oldu. MSI Optix ve ASUS TUF yanından bile geçemez sen başka monitörlere bakmakla zamanını harcama kardeşim hiç düşünmeden al derim pişman olmazsın.

BenQ XL 2546 nasıl sizce 2.el alacağım 2411P ile 1000TL fark var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı