BenQ Zowie XL2411P vs ASUS TUF Gaming VG24VQ vs MSI Optix MAG241C Curved

  • Konuyu başlatan yl08
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3B
Güzel bir konu olmuş en sevdiğimden çünkü CS:GO'yu ilgilendiriyor. Şimdi ben XL2411P kullanıyorum. Viewsonic asus 144hz monitörleri de kullanmış biri olarak hiçbiri BENQ'nun yanından geçemez isim yapmış diye değil gerçekten BENQ bahsi geçen monitörlerden daha hızlı hem csgo'ya özel black ekolayzır özelliği var eklemişler karanlık sahneler aydınlanıyor bu sayede. MSI'ın modelinden çok şikayet gördüm duydum sürekli ölü pikseli çıkıyormuş fakat MSI'da iyi. ASUS TUF'a gelecek olursak Asus tuf cıktıgında dedı kı malzeme kalıtesı daha saglam. kardeşim tuf'un diğer serilerden hiçbir farkı yok bunlar pazarlamanın öz ruhu satabilmek için reklamlar ve değişiklikler yapıyorlar. Ayrıca CSGO Curved monitörler oynanmaz pek tavsiye edilmiyor. Hangi e spor maçında curved monitör kullanan oyuncu gördün ? Bu yüzden BENQ diyorum kalıbımı da basıyorum yaklaşık 6-8 ay önce taksitli kredi kartımla 1600TL'ye satın aldım fazla memnunum.
 
Üçü arasından kesinlikle XL2411P. Tartışmaya gerek bile yok.

bunlarda indirim var itopyada
 
3 monitörü de inceleme şansım oldu. eğer sıkı bir csgo oyuncusuysanız ve film videolara çok ilginiz yok ise TN panel XL2411P alınabilir. He ben hem oyun hem de film izlemek istiyorum derseniz de VA ve IPS panel öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı