BenQ Zowie ZA12-C alınır mı?

Bütçe
1500
Çoğu Pro oyuncu kablosuza geçti artık. Gecikme olarak kabloludan hiçbir farkları yok (kaliteli olanların tabii). 100 saate kadar şarj süresi var mesela yukarıda attığım modelin. Birkaç güne bir yatmadan önce şarj etseniz yetiyor yani.

Yukarıda attığınız model için sitelerde değerlendirme göremedim. Kaliteli olarak nasıldır peki bilginiz var mı? Ölçülerini nereden bulabilirim? Daha önce kullandığım ZA12 elime tam oturuyordu.
 

Kendi sitesi yukarıdaki.

Alttaki link de incelemesi.

Kendim kablolusunu kullanıyorum oldukça memnunum. Eğer ikinci elde satabilirsem kendim de kablosuzuna geçeceğim. Malzeme kalitesi çok sağlam, bendeki kablolusunda hiçbir esneme yok. Swithclerin hissi çok iyi. 80M garantili IP55 toz ve sıvı korumalı.

Kısacası ben memnunum, önceki mouse'unuzla da ölçüleri örtüşüyor.
Satıcısı da Amazon olduğu için alıp denemeni tavsiye ederim. Beğenmezsen Amazon her türlü iade alır zaten.
 
C serisinde kalite sorunu var fareyı sıktığında içe doğru bükülüyor o ve sensör olarak da o kadar iyi değil bence yeni gelecek Wireless serisini bekle.

Yeni bir laptop aldım bu hafta içinde ulaşır sizin önerebileceğiniz bir Wireless mouse var mı peki ZA12-C kalitesinde?

Hocam biraz araştırdım faka FPS oyunları için gecikmenin çok fazla olacağı falan söylenmiş o yüzden kablolu bir model bakacağım. Razer DeathAdder mouse için düşünceleriniz nedir? Bütçeden biraz kısıp kulaklığa da ayırmakta isterim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı