GeForce NOW Benzeri ücretsiz bulut oyun hizmeti önerisi

pwomwpw

Decapat
Katılım
9 Şubat 2022
Mesajlar
316
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu yakinlarda GeForce NOW almaya karar verdim internetim 10-15 Mbps PC de cok zayif. Para biriktirip alacaktım ancak cok pahali. Bana guvenilir ucuz bir GeForce NOW benzeri uygulama soyler misiniz?

Stim.io diye de birisi var ancak bu sanal bilgisayar veriyor ve 10 dk deneme veriyor ayrica cok ucuz. Ben denedim guzel calismadi korsan oyun veya istedigim her şey yukleniyordu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar stabil olur bilmiyorum ama tek seçenek GeForce NOW gibi duruyor. İnternetiniz biraz yüksek olsa Xbox Cloud, Boosteroid Cloud gibi platformları önerebilirdim. Boosteroid Türkiye sunucusu olmadığı için performans size sorun yaratacaktır. Xbox için zaten VPN gerekiyor. Bu durumda en mantıklısı GeForce NOW.
 
Hocam Boosteroid'e bakabilirsiniz ama 15 Mbps internet ile alacağınız hizmet GeForce Now'dakinden daha kötü olacaktır çünkü Boosteroid'in sunucuları Avrupa'da.
 
GeForce NOW hem pahalı hem de o internet ile görüntü kalitesi berbat olur, pikselleşme donma gibi sorunlar yüzünden keyifli oynayamazsınız.
 
GFN Türkiye sunucuları parasını kesinlikle hak etmiyor.
15 Mbps internet için en mantıklısı ama. 50 Mbps internet ile bile Xbox Cloud üzerinde sorun yaratıyor araya VPN girdiği için.
 
Uzaktan masa ustu yonetmek peki? Hangisini onerirsiniz.

Stim. IO nasıl? Peki o da oyle uzaktan masa ustu yonetiyor hem de GeForce NOW'dan daha ucuz stim. IO ile oyun kasmaz değil mi?
 
15 Mbps internet için en mantıklısı ama. 50 Mbps internet ile bile Xbox Cloud üzerinde sorun yaratıyor araya VPN girdiği için.
Valla şunu söyleyeyim, Vodafone mobil veri ile girdiğimde öyle ahım şahım sorunlar yaşamadım. Yakuza oynadım, FİFA oynadım, GTA 5 oynadım fakat sorun yaşamadım. Ayrıca oyuna girdikten sonra VPN kapatınca sorun olmuyor diye biliyorum.
 

Geri
Yukarı