Benzinlikte pompacı olmak nasıldır?

Hocam zaten uzun süreli olmayacak. En fazla 5 ay çalışırım ama işi yapamazsam kısa sürede çıkarım elbette.

@E1Rhan Sizce becerilecek bir tarafı var mı? Makineyi kullanmak zor mu mesela?

Son düzenleme:
Hocam zaten uzun süreli olmayacak. En fazla 5 ay çalışırım ama işi yapamazsam kısa sürede çıkarım elbette.

@E1Rhan Sizce becerilecek bir tarafı var mı? Makineyi kullanmak zor mu mesela?
Plakayı giriyorsun, sonra ne kadarlık yakıt verileceğini ardından pompayı takıp kartını okutunca başlıyor zor değil. Onlar sana öğretirler zaten

Plakayı giriyorsun, sonra ne kadarlık yakıt verileceğini ardından pompayı takıp kartını okutunca başlıyor zor değil. Onlar sana öğretirler zaten
Teşekkür ederim.

Peki şimdi olsa hangi firmayı tercih ederdiniz? Petrol Ofisi'nden ziyade Shell'in daha kaliteli bir firma olduğunu düşünüyorum çalışma ortamı olarak. Öncelikle Shell'e gitmeyi düşünüyorum.
Bölgeden bölgeye değişiklik gösterecektir elbette.

Diğerlerini bilmediğim için bir şey diyemem fakat Opet fena değildi.

Aynı maaşlar tüm vardiyalarda , benim çalıştığım yer asgari ücret veriyordu.
Öyle olmasına sevindim.

İş sürecinde özellikle çok dikkat etmem gereken, zorlayıcı gelebilecek detaylardan bahsedebilir misiniz?

Son düzenleme:

@E1Rhan sizce becerilecek bir tarafı var mı? Makineyi kullanmak zor mu mesela?

Asla tavsiye etmem aktif olarak bu sektörde çalışan biri olarak. Başka bir iş bakmalısın en son yapılacak işlerden biri olarak düşün.

Asla tavsiye etmem aktif olarak bu sektörde çalışan biri olarak. Başka bir iş bakmalısın en son yapılacak işlerden biri olarak düşün.
Neden ki hocam? Açıklayabilirseniz bana çok yararı olur.

Neden ki hocam? Açıklayabilirseniz bana çok yararı olur.

Öncelikle her şekilde patronlar hakkını yer. Resmi günlerde çalışırsın. Tatil günlerin sabit olmaz vardiyalı iş olduğu için her hafta farklı gün tatil yaparsın. İzin günlerinde çalışırsan mesailerin elden ödenir resmiyette gösterilmez elden alırsın. Örnek veriyorum günlük ödemen 300 TL olsun sen izin gününde çalıştığın için 700 TL alman gerekir resmiyette yemek parasıyla beraber ama elden ödeme yaparlar ve 300 TL'ye izin gününde çalışmış olursun. Onun dışında müşterilerle sorun yaşarsan haklı bile olsan kimse senden taraf olmaz yönetim tarafında daima müşteri tarafında olunur. Aklıma gelenler bunlar merak ettiğin varsa cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…