Benzinlikte pompacı olmak nasıldır?

Bildiğim kadarıyla mazot ile benzinin yakıt girişleri farklı, sen yanlış pompayı soksan da içine oturmuyor.
Benzin'e mazot girmez ama mazot'a benzin giriyor. Ayrıca yeni başlayan bir arkadaş benzinli araca mazot koymayı başarmıştı :)

@E1Rhan 3 vardiyalı ne demek hocam? Gündüz ve gece çalıştıysanız, gece çalışmanın çok bir zorluğu var mı uyku dışında?
Bizim 3 vardiya şöyle idi 7-3 , 3-11 , 11-7.
Gece çalışmanın zorluğu uykun çok geliyor. Gündüze göre yoğun değil fakat geceden çıkınca gündüz uyuduğun için bir şey yapamıyorsun pek.

Nakit paralarla pek aram yoktur, para üstünü kesin yanlış veririm patronla sorun yaşarım diye düşünüyorum. Sırf bu yüzden kasiyerlikten vazgeçtim.

Bu iş bana göre mi bilmiyorum hâlâ.

Nakit paralarla pek aram yoktur, para üstünü kesin yanlış veririm patronla sorun yaşarım diye düşünüyorum. Sırf bu yüzden kasiyerlikten vazgeçtim.

Bu iş bana göre mi bilmiyorum hâlâ.
Bende öyle düşünüyordum ama girince o kadar zor olmadığını anladım zaten çoğunlukla müşteriler kart çektirir.
Nakit verilenler ise zaten küsüratlı olmaz hallediliyor bir şekilde.

Bende öyle düşünüyordum ama girince o kadar zor olmadığını anladım zaten çoğunlukla müşteriler kart çektirir.
Nakit verilenler ise zaten küsüratlı olmaz hallediliyor bir şekilde.
İçimi rahatlattınız valla.
Size parayı ödemeden kaçanlar oluyor muydu veya sahte para ile kandırmaya çalışanlar?

Hocam boşuna bunları dert ediyorsunuz.
Gelen müşteri zaten çok az olacak çok yakında.
Screenshot_20230623_150921_Chrome.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı