Berber çırağı günlük ne alır?

grrpaow

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II
Yaklaşık 12 seneden beri aynı mahallede oturuyorum ve doğal olarak aynı berbere gidiyorum.
Yazın 2 ay çalışıp PS4 veya PS5 alacağım. PS5 alırsam üstünü ailem tamamlayacak.
Günlük ne alırım? Çay isterlerse kahve direkt yan dükkân

Saç sakal tıraş yapabilirsen aylık asgari vermek zorundalar. Ama bilmiyorsan sadece getir götür işleri çay filan o zaman işler değişir onu konuşmalısın

Hocam cidden çok ama çok zor 2 ay gibi kısa bir süre çalışıp cihaz almanız, ki üstünü tamamlamak için de kısman çok fazla paraya ihtiyacınız olacaktır.

70 100TL arası vardır müşterileri verdiği bahşiş hariç.

Hocam cidden çok ama çok zor 2 ay gibi kısa bir süre çalışıp cihaz almanız, ki üstünü tamamlamak için de kısman çok fazla paraya ihtiyacınız olacaktır.

Hocam günlük bahşişlerle birlikte 50TL alsam yeter en azından 2 ayda PS4 Slim alabilirim ailem para eksik olursa tamamlar

Hocam günlük bahşişlerle birlikte 50TL alsam yeter en azından 2 ayda PS4 Slim alabilirim ailem para eksik olursa tamamlar
Dostum o kazandığını illaki harcamak isteyeceksin yoksa boşa çalışıyorum gibi hissediyorsun iyi sabırlar diyorum yaşın 18 üstü ise o günlük ile yatırım yap sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…