Aferin sana, adamın emeğini küçümseme hakkı kazandın. Sanki ikinizinki de çok normalmiş gibi normalleştiriyorsun köle gibi çalışmayı. Ki sen en azından hakkını alıyormuşsun.
Ceset taşımıyor diyor ya, mentaliteye bak. Ben de onu diyorum, seni daha fazla insancıl olmayan şartlarda çalıştırdılar diye küçümsememen için adamın ceset taşıması gerekmiyor diyorum.
Aferin sana, adamın emeğini küçümseme hakkı kazandın. Sanki ikinizinki de çok normalmiş gibi normalleştiriyorsun köle gibi çalışmayı. Ki sen en azından hakkını alıyormuşsun.
Ceset taşımıyor diyor ya, mentaliteye bak. Ben de onu diyorum, seni daha fazla insancıl olmayan şartlarda çalıştırdılar diye küçümsememen için adamın ceset taşıması gerekmiyor diyorum.
arkadaşım adam 3 ay maksimum çalışacak yaşınında büyük olduğunu sanmıyorum kim iş verir sence ya katlanacak playstationunu alacak ya da oturup telefonunda katılacak sanki her yerde iş imkanı varmışta part time iş bulacakmış gibi konuşuyorsunuz.
Arkadaşım adam 3 ay maksimum çalışacak yaşınında büyük olduğunu sanmıyorum kim iş verir sence ya katlanacak PlayStation'unu alacak ya da oturup telefonunda katılacak sanki her yerde iş imkanı varmışta part time iş bulacakmış gibi konuşuyorsunuz.
Benim de babam 1 hafta sonra ramazan bitince beni de verecek çok yakınımız da 20 m falan berber var babamın arkadaşı Oğuz abi oraya verecek 200 haftalık almayı düşünüyorum, Ama iş öğretmek amacıyla para verceğini zannetmiyorum o yüzden elbise dükkanın da çalışacağım.
İş öğretmek amacıyla para ver verceğini zannetmiyorum asgari falan da alamazsın beni isteyen bir kuaför vardı ''gel bur da çalış 50 TL vereyim haftalık dedim'' şaka mı yapiyorsun dedim içimden çok düşük çok da fazlaya çalışma tavsiyem.
Ben hayatımda 12 14 saat açık kalan berber görmedim sabahın köründede kimsenin geleceğini o kadar iş yaptırcağını sanmıyorum ne yapacak kahve çay dükkanı yanda 12 saatin 12sindede saç temizlemeyecek yerden zaten abartıldığını düşünüyorum.
Ben hayatımda 12 14 saat açık kalan berber görmedim sabahın köründede kimsenin geleceğini o kadar iş yaptırcağını sanmıyorum ne yapacak kahve çay dükkanı yanda 12 saatin 12sindede saç temizlemeyecek yerden zaten abartıldığını düşünüyorum.
Dostum sen neren ile dinliyorsun diyorum ki normal çalışma saatı sabah 9 akşam 10 ramzanlarda sabah 9 10 gece 3 4E kadar açık oluyor çünkü diğer gün bayram oluyor ya temiz girmek istiyorlar.
Dostum sen neren ile dinliyorsun diyorum ki normal çalışma saatı sabah 9 akşam 10 ramzanlarda sabah 9 10 gece 3 4E kadar açık oluyor çünkü diğer gün bayram oluyor ya temiz girmek istiyorlar.
Dostum şu an girme ramazana az kaldı 5 6 gün mü ne kaldı istersen gir ama illaki pişman olursun.