Berberde 100 TL'ye çalışılır mı?

Bir de öyle birbirine karşı konuşuyor uzaktan normal sevecen biri gibi içten anladınız bunu konuyu açma sebebimde abime kanıt atacaktım ondan açtımda gerek kalmadi direk adamı aradım dedim gelmiyorum.

İyi oldu hocam sizin adınıza sevindim.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama aynı teklifi biri bana sunsa o kişiyi aşağılar, aleyhine çalışır, yerden yere vurmak için elimden geleni yapardım. Asgari ücretin bile 22 bin TL olduğu bu devirde günlük 100 TL ne demek, bir de utanmadan bahşiş mi alacaksın diyor? Böyle bir yerde çalışmak başta senin kendine yaptığın bir haksızlık.

Parayı söylemedi ondan kaldım bugün yarin gelince veririm dedi inatla IBAN'a istedim bir de imanli görünümlüler o çok garibime gidiyor.

Dostlar yemek yok bir şey yok, berberi temizlıyorum 11.40 gittim 19.10 ciktim 100TL aldım diyor bahşiş alacaksın. 15 müşteri geliyor diyelim hiçbirinin öyle derdi yok. Ne diyorsunuz?

Ben günlük 500 alıyorum diye kıyameti kopardım bence gitme dostum değmez şu devirde.

Tam anlamiyla öyle. Bir şeyde öğrendim berberler sevmedimleri adamdan fazla para aliyorlar haberiniz olsun.

Sen bizi boş ver kendine bak aslan gardaşım kesinlike hakkını yedirme. Piramit yapımında çalışan işçilerin şartları senin mevcut şartlarından daha iyi. Yarın konuş adam gibi bir ücret versinler resmen sömürüyorlar.

Sen bizi boş ver kendine bak aslan gardaşım kesinlike hakkını yedirme. Piramit yapımında çalışan işçilerin şartları senin şartlarından daha iyi. Yarın konuş adam gibi bir ücret versinler resmen sömürüyorlar.

Direk çıktım hocam normalde 200 vereyim bir şey olup git derdimde söylememisti verecegi meblayi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı