Dostlar yemek yok bir şey yok, berberi temizlıyorum 11.40 gittim 19.10 ciktim 100TL aldım diyor bahşiş alacaksın. 15 müşteri geliyor diyelim hiçbirinin öyle derdi yok. Ne diyorsunuz?
Ben vereyim 200 git diyecektim neredeyse.
Rezil durum zaten tanıdık diye birakmıyorlarda çıkayım.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama aynı teklifi biri bana sunsa o kişiyi aşağılar, aleyhine çalışır, yerden yere vurmak için elimden geleni yapardım. Asgari ücretin bile 22 bin TL olduğu bu devirde 100 TL ne demek, bir de utanmadan bahşiş mi alacaksın diyor? Böyle bir yerde çalışmak başta senin kendine yaptığın bir haksızlık.
Abim diyor 16 yaşındayım dedim 500 falan tamam ama 100 nedir ya dedim abime çıkayım dedim dedi kal birazdan arayıp adamı diyeyim ya boyle olmaz tamam bir şey yapmıyorum çok da 7 8 saat harcamak 100TL olmamali.
İleride berber olacaksan bile bu paraya çalışılmaz. Çalışan sensin, buna karar veren de sen olmalısın. Kendine haksızlık yapılmasını asla kabul etmemelisin.
Dostlar yemek yok bir şey yok, berberi temizlıyorum 11.40 gittim 19.10 ciktim 100TL aldım diyor bahşiş alacaksın. 15 müşteri geliyor diyelim hiçbirinin öyle derdi yok. Ne diyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.