Berberde 100 TL'ye çalışılır mı?

Dostlar yemek yok bir şey yok, berberi temizlıyorum 11.40 gittim 19.10 ciktim 100TL aldım diyor bahşiş alacaksın. 15 müşteri geliyor diyelim hiçbirinin öyle derdi yok. Ne diyorsunuz?

O paraya yemeğini bile alamazsın bedavaya çalıştırıyor, tamam bir meslek öğretiyorda bu kadarıda ayıptır.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama aynı teklifi biri bana sunsa o kişiyi aşağılar, aleyhine çalışır, yerden yere vurmak için elimden geleni yapardım. Asgari ücretin bile 22 bin TL olduğu bu devirde 100 TL ne demek, bir de utanmadan bahşiş mi alacaksın diyor? Böyle bir yerde çalışmak başta senin kendine yaptığın bir haksızlık.

Abim diyor 16 yaşındayım dedim 500 falan tamam ama 100 nedir ya dedim abime çıkayım dedim dedi kal birazdan arayıp adamı diyeyim ya boyle olmaz tamam bir şey yapmıyorum çok da 7 8 saat harcamak 100TL olmamali.

Abim diyor 16 yaşındayım dedim 500 falan tamam ama 100 nedir ya dedim abime çıkayım dedim dedi kal birazdan arayıp adamı diyeyim ya boyle olmaz tamam bir şey yapmıyorum çok da 7 8 saat harcamak 100TL olmamali.

İleride berber olacaksan bile bu paraya çalışılmaz. Çalışan sensin, buna karar veren de sen olmalısın. Kendine haksızlık yapılmasını asla kabul etmemelisin.

100TL'ye harcadıgın kalorinin parası çıkmaz. Çalışma.

önce abinle bir konuş deki; abi burası hariç 100 liraya başka çırak olan giden var mı hiç? Ya kendin konuş biraz fazla versinler yada ben gitmiyorum. Eğer yine derse ki sabret bilmem ne o zaman seni anlayacak bir aile büyüğün ile konuşmayı dene. Ayrıca mesleğide hemen ögretceklerini sanmıyorum ben goruyorum giden cıraklar uzun yıllar duruyorda anca bişeyler yapiyor. Benimde aklıma fırında 15 liraya çaliştıgim günler geldi. 15 lira diyosam şimdiki zaman değil yıllar yıllar önce 😅

Dostlar yemek yok bir şey yok, berberi temizlıyorum 11.40 gittim 19.10 ciktim 100TL aldım diyor bahşiş alacaksın. 15 müşteri geliyor diyelim hiçbirinin öyle derdi yok. Ne diyorsunuz?

Sokakta dilensen daha fazla kazanırsın şaka bir yana sanayiye gidebilirsiniz hocam hem gelecek için iş öğrenir hem de güzel para kazanırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı