Berberde 100 TL'ye çalışılır mı?

Demin 2023 yılından kalma bir konuya baktım ve günlük 100 TL o zaman bile adam yerine konulmuyormuş. Tanıdık manıdık demeyip çıkardım yerinizde olsam.

Hocam abimi ikna edeyim bir şekilde ya kizacak falan da 100TL.

Ya affedersin ama abin kim? Madem bu kadar istekli gitsin abin çalışsın 100 TL'ye. Hayır çalışacak başka yer olmasa neyse. Git başka berbere her türlü daha fazla para verir. Tanıdık falan ayağına kesinlikle kendini harcatma.

Ya affedersin ama abin kim? Madem bu kadar istekli gitsin abin çalışsın 100 TL'ye. Hayır çalışacak başka yer olmasa neyse. Git başka berbere her türlü daha fazla para verir. Tanıdık falan ayağına kesinlikle kendini harcatma.

Ya dedi iş bulacağım kendi tanıdıği diye zor duruma düşmek istemiyor muhtemelende imkani yok gider ders çalışırım.

Önce abinle bir konuşdeki; abi burası hariç 100 liraya başka çırak olan giden var mı hiç? Ya kendin konuş biraz fazla versinler ya da ben gitmiyorum. Eğer yine derse ki sabret bilmem ne o zaman seni anlayacak bir aile büyüğün ile konuşmayı dene. Ayrıca mesleğide hemen ögretceklerini sanmıyorum ben goruyorum giden cıraklar uzun yıllar duruyorda anca bir şeyler yapiyor. Benim de aklıma fırında 15 liraya çaliştıgim günler geldi. 15 lira diyorsam şimdiki zaman değil yıllar yıllar önce 😅

Hocam yazdım ya gitmeyeceğim diye abimle kavgada etsem umurumda değil adam akrabada sayılıyor diye bir şey demedim zaten 100TL nedir ya.

Ya dedi iş bulacağım kendi tanıdıği diye zor duruma düşmek istemiyor muhtemelende imkani yok gider ders çalışırım.

Hocam yazdım ya gitmeyeceğim diye abimle kavgada etsem umurumda değil adam akrabada sayılıyor diye bir şey demedim zaten 100TL nedir ya.
başka bir buyugun yok mu hiç anne baba ne bileyim sözü geçecek

Dostlar yemek yok bir şey yok, berberi temizlıyorum 11.40 gittim 19.10 ciktim 100TL aldım diyor bahşiş alacaksın. 15 müşteri geliyor diyelim hiçbirinin öyle derdi yok. Ne diyorsunuz?

İnsanın günlük yemek parasını bile çıkarmaz. Bedavaya adam çalıştırmaya yer arıyorlar. Ne kötülük gelirse tanıdıklardan geliyor zaten çalışılmaz emeğine yazık kardeşim.

İnsanın günlük yemek parasını bile çıkarmaz. Bedavaya adam çalıştırmaya yer arıyorlar. Ne kötülük gelirse tanıdıklardan geliyor zaten çalışılmaz emeğine yazık kardeşim.

Hocam az önce yazdim dedim gelmiyorum diye ya emeği geç 1 tıraş parası verir insan değil mi? 500TL tıraş parası alıyor.

Hocam az önce yazdim dedim gelmiyorum diye ya emeği geç 1 tıraş parası verir insan değil mi? 500TL tıraş parası alıyor.

Hocam her fırsatta insanlardan yararlanmaya çalışıyorlar en doğrusunu yaptınız. Çalışmak kötü bir şey değil ama emeğinin karşılığını alamadıkça ne işe yarar ki. Yaptıkları hakkını yemek zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı