Berberde çalışıyorum, ustam hakkımı yiyor

Kanka bak o adam babamla felan tanıdık arkadaş vs. Bu biraz abartı olur.
O zaman çık ama şikayet etme, kendini ezdirme, Afrika değil burası. (Orada da kölelik olmamalı tabii ki.)

Abisi zengin oldugunu soyleyerek havalara girmek istiyor anlasilan?
Sen böyle anlamak istiyorsan evet senin standardın
Hocam günde 3 öğün hamburger pizza yiyorsanız yetmez 10.000 le biz bir ay geçiniyoruz.
Hamburger yemene gerek yok kasaba git etin tavuğun fiyatına bak dostum laf sokucan diye yırtınma evet geçinirsin ama her istediğini yiyemezsin bunu diyorum.

Hocam bir arkadaşım 3 hafta önce berberde işe girdi. İşi henüz bilmemesine rağmen haftalık 700 TL alıyor. Yanında ise 1 yıldır çalışan bir çırak var o da 1000 TL alıyormuş.

Hocam bir arkadaşım 3 hafta önce berberde işe girdi. İşi henüz bilmemesine rağmen haftalık 700 TL alıyor. Yanında ise 1 yıldır çalışan bir çırak var o da 1000 TL alıyormuş.
Yaşlar kaç?

Konu sahibi troll bana göre. Zaten ustama ne diyim diyor hala 40 TL’ye çalışıyorsun ilerde berber de olmak istemiyor anladığım kadarıyla. Sadece parası için yaptığın bir işte ustayla konuşayım diyor. Senin ustanda iş ahlakı,saygı hiçbir şey kalmamış birader. Sana verilen bahşişi senden alması doğru değil.

@569992 dostum soruma cevap vermedin.

Kendi rızan ve isteğin ile mi çalışıyorsun?

Çözüldü olarak işaretleyeceğim.

@569992 dostum soruma cevap vermedin.

Kendi rızan ve isteğin ile mi çalışıyorsun?
Evet. Para biriktirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…