Ghost2fast
Hectopat
Kimseye sert yapma dostum ne düşünüyorsan onu söyle.Yüzüne ne desem sizce ustanın?
Kimseye sert yapma dostum ne düşünüyorsan onu söyle.Yüzüne ne desem sizce ustanın?
Valla reis sen çok garip bir arkadaşsın. Para biriktirmek istiyorsun asgari ücret altına haftalık çalışma sınırının üstünde çalışıyorsun. 15 yaşındasın çalışman da yasal değil muhtemelen yanlış işler. En büyük yanlış ustanda sonra da bunlara göz yumduğun için sende. Sen 18 yaşında sigortalı bir insan olsan bile bir usulsuzlük var adam seni haftada 60 saat çalıştırıyormuş.Çözüldü olarak işaretleyeceğim.
Evet. Para biriktirmek istiyorum.
Arkadaş çözüm sunmamış ki, neyi işaretleyeceksin?Çözüldü olarak işaretleyeceğim.
Evet. Para biriktirmek istiyorum.
Çok saf bir insanım.Valla reis sen çok garip bir arkadaşsın. Para biriktirmek istiyorsun asgari ücret altına haftalık çalışma sınırının üstünde çalışıyorsun. 15 yaşındasın çalışman da yasal değil muhtemelen yanlış işler. En büyük yanlış ustanda sonra da bunlara göz yumduğun için sende.
Yorumunu çok beğendim arkadaşın.Arkadaş çözüm sunmamış ki, neyi işaretleyeceksin?
Kardeşim bu enflasyonda aldığın para devede kulak kusura bakma da. Emeğinin karşılığını alacağın bir yerde işe gir diyeceğim ama onun da bir anlamı kalmadı, okul 2 hafta sonra açılacak çünkü.
Bu yorumu yapanlar saf değildir bana göre. Saf olduğunun farkında olan insan nasıl saf olsun? Derslerin nasıl bu arada?Çok saf bir insanım.
Bu saflık değil kardeşim, bu göz yummak.Çok saf bir insanım.
Güzel kardeşim bu ekonomide harçlığını bile çıkaramazsın o paraya yazıklar olsun zaten öyle ustaya da. 1 saatte yoldan 60 insan çevirsen her biri 10 kuruş verse sana yine daha fazlaya çalışıyorsun. Bu bildiğin sömürmektir.Çok saf bir insanım.
Yorumunu çok beğendim arkadaşın.
Derslerim mükemmeldi. 8. Sınıfın 2. Döneminde çok batırdım dersleri.Bu yorumu yapanlar saf değildir bana göre. Saf olduğunun farkında olan insan nasıl saf olsun? Derslerin nasıl bu arada?
LGS yüzdeliğin kaç?Derslerim mükemmeldi. 8. Sınıfın 2. Döneminde çok batırdım dersleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.