musty724
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle selamlar bende mesleki eğitime gitmediğim için düz meslek lisesi okuduğum için pişmanım neyse belki hayırlısı buymuş ben 20 yaşındayım ve üniversite okumadım bıraktım 2 aylık bir berberlik kursuna yazıldım ücretli temel şeyleri öğrendim saç yapabiliyorum sence okula yazayım mı kendimi okul iş yeri buluyor mu acaba?
Bu arada eğitimimin bitmesine 2 hafta kaldı tıraş yapıyorum ama pratik kazanmam lazım gidip bir yerle konuştum bugün ve bana sana öğretirim vs dedi yani önce arkadaş çevren gelsin sen tıraş yap ben eksiklerini söyleyeyim vs dedi sonra ben tek çalışıyorum zaten dedi kendi müşterilerimi sana paslarım vs dedi orada sana pay veririm gibi bir şey dedi ama ayrıntı vermedi evime uzak değil ama ters bir tarafta akşam sorun yaratır benim için 21.00 sonrası ben yokum dedim olmaz dedi sonra ayarlarız dedi ama ilk başlarda ücret vs bekle gibi bir mana verdi sence gideyim mi? (sanki bana iş yükü bindircekmiş gibi geliyor?)
İşi bilen biri olarak senin yapman gereken şey tıraş yapıp yaptığın işin yarısını alman bu önemli onu sor saat konusunda akşam 9 uygun değilse konuşmayı dene sonuçta sigorta almıyorsun seni sıkamaz bende geriye döndüm ama meslekte biraz yavaşladım uzun süre yapmayınca öyle oluyor. Bir dene olmazsa başka yerde dene şansını.