Berk "Beta" Bayındır Hayatını Kaybetti

Görgü tanıkları ve polis öyle demiyor ama. Pencerelere çarpa çarpa düştüğü belirtilmiş.
Allah Allah. RAP sayfaları neden "Trafik kazası geçirip yoğun bakımda öldü" dedi anlamadım. Net bir şey yok sanırım, çünkü RAP sayfalarının bu konu hakkında bilmeden konuşacaklarını düşünmüyorum. Ölüm nedeni net kesinleşince konuyu düzenlerim.

"Beta" adıyla bilinen "Berk Bayındır" hayatını kaybetti.

Cidden çok dinlerdim, Allah mekanını cennet eylesin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bi' bahçemiz vardı şimdi sade çöl
Yaktı yıktı geçti ademoğlu.

Beta Berk Bayındır'ın arkadaşı sosyal medya hesabından "Canım kardeşim Beta Berk Bayındır'ı bu sabah kaybettik. İçimiz yanıyor, bu süreçte bizlere ve ailesine anlayış gösterip aramazsanız sevinirim. Onu son kez uğurlamak isteyenler için cenaze bilgileri belli olduğunda bilgilendireceğim." ifadelerini kullandı.

Müziği sevdirdiğin için teşekkürler, huzur içinde uyu üstat.

Durduk yere nasıl düşer insan? Kafası iyiydi muhtemelen.

Taa incisözlük zamanında "Ebenin ***" isimli şarkısıyla tanımıştım. Açıkçası neredeyse hiç dinlemezdim ama bir an aklıma o eski güzel günler geldi üzüldüm. Allah sevenlerine sabır versin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı