Berserk 6'lı cilti mi alınmalı yoksa Deluxe Edition mu?

walexz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar berserki yeni bitirdim ve yılbaşı için berserkin mangasını alacağım, bir sorum var da berserk 1997 ve 2016 yapımlarını bitirdim ve mangayla devam etmek istiyorum. Trendyol'da satılan 6'lı cilti mi almalıyım yoksa Deluxe Edition mu? Kusura bakmayın cahil gibi soru soruyorum.

Paran varsa deluxe'un kalitesi çok iyi ama her bir cildi 3 ciltlik mangayı kapsıyor. Berserk'in ise 40 cilt mangası var. Tam seriyi fiziksel ve deluxe olarak okumak istersen totalde en az 13 cilt alman gerek. Bu da gerçekten pahalı bir meblağ oluyor. Eğer o kadar bütçen yoksa, sanal olarak okumanı öneririm.

Ayrıca seriye de baştan başlamanı öneririm. Animenin eklemediği bir sürü yer var. En başından ilk 3 cilt adapte edilmiyor, 1997 animesi direkt 4. ciltten başlıyor.

Paran varsa Deluxe'un kalitesi çok iyi ama her bir cildi 3 ciltlik mangayı kapsıyor. Berserk'in ise 40 cilt mangası var. Tam seriyi fiziksel ve Deluxe olarak okumak istersen Total'de en az 13 cilt alman gerek. Bu da gerçekten pahalı bir meblağ oluyor. Eğer o kadar bütçen yoksa, sanal olarak okumanı öneririm.

Ayrıca seriye de baştan başlamanı öneririm. Animenin eklemediği bir sürü yer var. En başından ilk 3 cilt adapte edilmiyor, 1997 animesi direkt 4. ciltten başlıyor.

Çok teşekkür ederim cevabın için, Deluxe alacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı