Sürprizbozan Berserk animeden sonra hikayede ne oluyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mcemcelik

Femtopat
Katılım
13 Mayıs 2024
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
3 Yıl önce Berserk'in hem 25 30 bolumluk animesini, hem de 3 partlık filmini izledim. Mangasını okuyacak vaktim olmadi, Griffith Femtom'a dönüştükten sonra ne oluyor, geri kalan hikakeyi anlatır mısınız?
 
3 Yıl önce Berserk'in hem 25 30 bolumluk animesini, hem de 3 partlık filmini izledim. Mangasını okuyacak vaktim olmadi, Griffith Femtom'a dönüştükten sonra ne oluyor, geri kalan hikakeyi anlatır mısınız?
300 bölümü mü anlatalım sana? Aç oku. Ayrıca bir yığın skiplenen yer var animede. Misal ilk Arc komple skipleniyor.
 
Özet şeklinde anlatmanızı istedim zaten her detayını anlatmanızı beklemiyorum.
Guts 1i büyücü olan 3 yeni yol arkadaşı ediniyor. Casca 250 bölüm sonra hafızasını kazanıyor. Griffith yeni şahinler ekibi kuruyor ayrıyeten Charlotte'yi kaçırıyor. Guts ile adını şu an hatırlayamadım yaşlı ama epey güçlü bir büyücü vardı, ikisi işbirliği yapmaya başlıyor. Buyur 300 bölümü 4 cümlede özetledim sana. Bu tarz bir şeyle ben Berserk'i yeni bölüm gelene kadar komple hallettim, diyebiliyorsan saygıyla eğilirim önünde.
 
Guts 1I büyücü olan 3 yeni yol arkadaşı ediniyor. Casca 250 bölüm sonra hafızasını kazanıyor. Griffith yeni şahinler ekibi kuruyor ayrıyeten Charlotte'yi kaçırıyor. Guts ile adını şu an hatırlayamadım yaşlı ama epey güçlü bir büyücü vardı, ikisi iş birliği yapmaya başlıyor. Buyur 300 bölümü 4 cümlede özetledim sana. Bu tarz bir şeyle ben Berserk'i yeni bölüm gelene kadar komple hallettim, diyebiliyorsan saygıyla eğilirim önünde.

Teşekkür ederim dostum.
 
Teşekkür ederim dostum.
Tekrar diyorum yerinde olsam en baştan ve mümkünse ingilizce olarak danke empire versiyonunu bulup okurum. Çünkü ben sana özetin özetinin özetinin özetini yaptım. Manganın çizim kalitesi izlediğin animeden en az 10 gömlek iyi. Çoğu kişiye göre en iyi, bana göre en iyi 2.mangadır Berserk. Ben de 1 numara Steel Ball Run o ayrı konu. 2026 2017 berserk animelerini sakın izleme bir de. Daha kötü çok az şey gördüm.
 
Tekrar diyorum yerinde olsam en baştan ve mümkünse İngilizce olarak danke empire versiyonunu bulup okurum. Çünkü ben sana özetin özetinin özetinin özetini yaptım. Manganın çizim kalitesi izlediğin animeden en az 10 gömlek iyi. Çoğu kişiye göre en iyi, bana göre en iyi 2.mangadır berserk. Ben de 1 numara Steel ball run o ayrı konu. 2026 2017 berserk animelerini sakın izleme bir de. Daha kötü çok az şey gördüm.

Sınavdan sonra okuyacağım. Nereden okuyabilirim? Ben de Jojo'nun çizimlerini seviyorum part 1, 2, 6, 7 ve 8'in mangasını okudum part 3'un de yarısını okumuştum part 9 güzel mi okumalı mıyım?
 
Jojoyu siyah beyaz okumak işkence part 8'in son 10 bölümü siyah beyazdı çok baydı renkli olunca anime izliyormuş gibi hissettiriyor.
Hiç de öyle işkence çekmedim aksine gayette keyifliydi. Bir kere siyah beyazda çizimler çok daha kaliteli, çok daha detaylı. Renklinin tek artısı bazı panelleri daha kolay anlıyorsun hepsi o. Netten düşük kalite olarak okursan tabi işkence çekersin.

Jojolion - JoJolion_v11 - 55.jpg

Jojolion - JoJolion_v10 - 126.jpg


Jojolion - JoJolion_v05 - 122.jpg

Jojolion - JoJolion_v03 - 109.jpg

Spoilerdaki çizimleri renkliye değişmem ben. Öncelik hep siyah beyazdır bende.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı