Beşiktaş 2-1 Galatasaray

Beşiktaş hak ederek kazandı. Yan hakem gözünün önündeki pozisyonda Barış Alper'e ikinci sarıdan kırmızıyı verdiremedi. Bir başka pozisyonda hakem Semih'in kaleci ile karşı karşıya kaldığını görünce ilk başta avantaja oynattığı ofsaytı çaldı. Yine de GS'ye puan kazandırmayı başaramadılar.

UEFA'nın sitesinde koskoca senin takımının şikeden dolayı men edildiği yazıyor. Tescilli şikecisiniz. Tatmin oldun mu?

Savcının Galatasaray'ın kongre üyesi olması ile bağlantısını çözemedim. Bunda yanlış olan ne? Bir savcı, bir kulübe üye olamaz mı? Ülkenin Cumhurbaşkanı Fenerbahçe üyesi, gidip bunu kötüye mi yorumlayalım? İşini düzgün yaptıktan sonra bir kulübün taraftarı olmasında yanlış olan ne?

Bu arada dediklerin ne kadar doğru emin değilim, doğru olduğunu varsaydım. O da şüpheli. İlk defa duydum bu dediklerini.

Dediklerimi ilk defa duyduysan yaşın daha genç demek ki o dönemleri hatırlamıyorsun. 2 dk lık internet araştirmasıyla doğrulayabilirsin bunları. E artık doğruyu öğrendiğine göre de öyle şikeyle falan suçlamazsın diye düşünüyorum. O donem fb ye kumpas kuranlar şu an ya kaçak olarak aranıyor ya da fetö den hapis yatıyor.

Ah, senin mesajını alıntılayıp cevap vermişim. Ben de dedim ki bu neden bana cevap verdi. Cevapladığım kişinin sen olduğunu görseydim mesajını yanıtlamazdım. Kusura bakma.
Sıkıntı yok

İki tarafı da tebrik ederim. Bugün BJK kazanır yarın GS kazanır bu işler böyle. Ben esas GS - FB kupa maçını merak ediyorum. Malum bu sefer beraberlik diye bir şey yok.
Fener alır gibi galatasaray yine böyle oynarsa. Okan'ın gitmesi şart artık. Taktik yok takım bireysel performansla götürüyor, uyum yok.

Fener alır gibi Galatasaray yine böyle oynarsa.
Hocam Fenerbahçe de iyi oynamıyor ki. İki takımın da sıkıntıları var. Kupa maçı olduğu için bence Fenerbahçe'nin kazanma ihtimali biraz daha fazla çünkü Mourinho bence tam bir turnuva hocası. Ne yapar eder kazanır bence başka da bir şansı yok zaten Fenerbahçe'nin. Kupada Fenerbahçe'nin Galatasaray'a elendiğini düşünsenize? Fenerbahçe camiası için kıyamet kopar. Ligde zaten gerideler. Bari kupayı kazansınlar.

Ben esas GS - FB kupa maçını merak ediyorum
Fener alır. Bu futbolla kazanmamızın mümkünatı yok. Artık bireysel yetenekler de kurtarmaz. Ölü Beşiktaş böyle oynadıysa, Feneri düşünemiyorum.

Bunun bize olacak tek yararı Okan'ın gitme ihtimali daha da güçlenir. Dilerim fark yemeden bir mağlubiyet alırız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı