Beşiktaş Anadolu lisesi nasıldır?

Bir sorum daha olacak tekrardan.
Dil seviyem yeterli olduğu için dil yeterlilik sınavı ile hazırlık senesini atlayacağım ve benden 1 sene büyük kişiler ile aynı sınıfta olacağım (benim gibi atlayan birkaç kişi daha olur tabiki) bir sorun yaşar mıyım?

Bir sorum daha olacak tekrardan.
Dil seviyem yeterli olduğu için dil yeterlilik sınavı ile hazırlık senesini atlayacağım ve benden 1 sene büyük kişiler ile aynı sınıfta olacağım (benim gibi atlayan birkaç kişi daha olur tabii ki) bir sorun yaşar mıyım?

Ben olsam hazırlığı atlamazdım ama yine de siz bilirsiniz tabii. Sizden 1 yaş büyük insanlar ile sorun yaşayıp yaşamayacağınız hakkında sizi tanımadığımız için inanın bir yorum yapma şansımız yok. Çok olgun bir insansınızdır hiç sorun yaşamazsınız veyahut tersi olabilir bunlar hakkında biz sizi tanımadan yorum yapamayız.

Ben olsam hazırlığı atlamazdım ama yine de siz bilirsiniz tabii. Sizden 1 yaş büyük insanlar ile sorun yaşayıp yaşamayacağınız hakkında sizi tanımadığımız için inanın bir yorum yapma şansımız yok. Çok olgun bir insansınızdır hiç sorun yaşamazsınız veyahut tersi olabilir bunlar hakkında biz sizi tanımadan yorum yapamayız.
Neden atlamazdınız?

Yerinizde olsaydım bu süreyi İngilizce veya başka bir dil üzerine yoğunlaşarak harcardım. Ayrıca üstteki arkadaşa da katılıyorum.
Önceden de belirttiğim üzere ilkokul ve ortaokulu burslu olarak kolejde okuduğum için hazırlıkta görülecek ingilizce seviyesine fazlasıyla hakimim.Hazırlık okumak benim için akademik olarak tamamen zaman kaybı(okul müdürü tarafından doğrulandı:) ).Hazırlığın bana tek yararı okul ortamını tanımak olabilir diye düşünüyorum.

Önceden de belirttiğim üzere ilkokul ve ortaokulu burslu olarak kolejde okuduğum için hazırlıkta görülecek İngilizce seviyesine fazlasıyla hakimim. Hazırlık okumak benim için akademik olarak tamamen zaman kaybı(okul müdürü tarafından doğrulandı:) ).hazırlığın bana tek yararı okul ortamını tanımak olabilir diye düşünüyorum.

Yeterince disiplinli ve azimli olursanız başka bir dil öğrenmeye çalışabilirsiniz. Yine de sizin kararınız, ben de bu sene hazırlık okuyacağım dili İngilizce olsaydı muhtemelen başka bir dil öğrenmeye çalışırdım.

Bu sınavı stres kontrolu iyi olan kazandı ben biraz heyecanlanıp inanılmaz saçma dikkat hataları yaptım(soruyu kökünü yanlış okuma vb.)

@TT_Yavuz hocam siz 2. dönem konularını biliyor musunuz?
Dersleri dinlediniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı