Beşiktaş-Fenerbahçe 1-0

Maçın tarafları BJK ve fb. Konuyu açan GS'li. Yorumda hakeme sallayıp "yapı" diyen yine GS'li. Ne ilginç bir taraftar kitlesi. Maçın tarafları hakemden memnun. Belki de ligin en adil yönetilen maçlarından biriydi. Ama işte malum bir kitle var hiçbir şeyden memnun olmayan. Neyse...

Kaç haftadan beri Eyüp galatasaraya yenilirse ortalığı dağıtırım diyen kim Antalya bodrumu ve Rize'yi sayallımmı hocam? Lige sallıyorsunuz yapı diye Avrupa'ya bakın.

Maçın tarafları BJK ve fb. Konuyu açan GS'li. Yorumda hakeme sallayıp "yapı" diyen yine GS'li. Ne ilginç bir taraftar kitlesi. Maçın tarafları hakemden memnun. Belki de ligin en adil yönetilen maçlarından biriydi. Ama işte malum bir kitle var hiçbir şeyden memnun olmayan. Neyse...

Hakem hakem diyorsunuz Galatasaray hakeme sallayınca hakemlerde insandır oluyor TFF lobisinden ayrılmıyorsunuz :)

Memnun olmalı. Olmuyorsa maçı başka taraflarıyla izlemiştir. Djiku’ya sarı kartı daha erken gösterebilirdi sadece başka hiçbir şey yok. Bizim lehimize çalinanlar da doğru Beşiktaş’ın lehine de calinanlar dogru. Hakemde problem yok.
Hakem başlı başına bu maç için büyük bir problemdi. Verilmeyen faul, çıkmayan kart, taraflı yönetim. Ben beşiktaşlı birinin bu maçı yendiğine mutlu olduğunu ama hakemden memnun olmadığını düşünüyorum.

Derbi diye boks maçı izletiyorsunuz galatasaraya sallıyorsunuz sizde bir alemsiniz. Başkanınız konuşurken ne diyordu eee III hmmm ne bu öğretmen sözlüye falan mı kaldırdı :)

Derbi diye boks maçı izletiyorsunuz galatasaraya sallıyorsunuz sizde bir alemsiniz. Başkanınız konuşurken ne diyordu eee III hmmm ne bu öğretmen sözlüye falan mı kaldırdı :)
Ozbek her puan kaybi sonrasi aciklama yapiyor. Onu gectim cumle kuramayan ali koc degil. Sizinkinin de yanak sıktırmak dısında bir sey yaptıgı soylenemez. 😃😃

Ozbek her puan kaybi sonrasi aciklama yapiyor. Onu gectim cumle kuramayan Ali koc degil. Sizinkinin de yanak sıktırmak dısında bir şey yaptıgı soylenemez. 😃😃

Evet hocam arda kardeşlerin düdüğünü astınız gsli diye oğuzhan çakır Galatasaray aleyhine 19 hata yaptı ve fbli kanıtları var neden düdüğü asılmadı? Acun ne diyordu dün peki III ee hh hmm.

Ozbek her puan kaybi sonrasi aciklama yapiyor. Onu gectim cumle kuramayan Ali koc degil. Sizinkinin de yanak sıktırmak dısında bir şey yaptıgı soylenemez. 😃😃

Aziz Yıldırım başkanınız sevdiğim bir adamdır ama federasyonu tehdit edince edit yapıyorsunuz biz yapınca hata oluyor:) iyi akşamlar.

Maçta hakem bu fiziksel boğazlama, itme gibi saygısızca durumları bazen görmediği durumlarda yan hakemlerin kulaklıktan böyle bir olay olduğunu bildirmesi lazım orada da konu direk heyete geçiyor. Erken sarı vermemesi harici diğer pozisyonlar temizdi bence.

Evet hocam arda kardeşlerin düdüğünü astınız gsli diye oğuzhan çakır Galatasaray aleyhine 19 hata yaptı ve fbli kanıtları var neden düdüğü asılmadı? Acun ne diyordu dün peki III ee hh hmm.

Aziz Yıldırım başkanınız sevdiğim bir adamdır ama Federasyonu tehdit edince edit yapıyorsunuz biz yapınca hata oluyor:) iyi akşamlar.

Acun'dan bana ne onun sözlerine mi bakıyorsun. Şovmenin teki. Fenerde hiçbirinin yeri yok şahsen. Oğuzhan Çakırın fenerli olduguna dair kanitlari atarsaniz mutlu olurum. Umarım yarın geçen senelerdeki gibi 'ofsaytımsı' vakası yaşanmaz. İyi akşamlar 😃 😃

Acun'dan bana ne onun sözlerine mi bakıyorsun. Şovmenin teki. Fenerde hiçbirinin yeri yok şahsen. Oğuzhan çakırın fenerli olduguna dair kanitlari atarsaniz mutlu olurum. Umarım yarın geçen senelerdeki gibi 'ofsaytımsı' vakası yaşanmaz. İyi akşamlar 😃 😃

Hayırlı akşamlar dilerim hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-07 222744.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-07 222744.png
    273,3 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı