Beslenme, program önerileri

aahqt47763

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Tavsiyelerinizi, önerilerinizi vs. almak için açtım bu konuyu. Yaşım 16, 3 aydır spor salonuna gidiyorum. Ağırlıklarım başladığım zamandan bu yana güzel şekilde arttı. Örneğin dambıl ile yaptığım hareketleri 2, 5kgdan 7, 5kg çıktı. Makinelerde 10-20kgdan 40-50kg çıktı. Bu arada kilom spora başladığım da 51'di şu an 56-57 civarıyım. Gözle görünür bir değişim beklemiyorum tabii daha 3 aydır gidiyorum sadece. Beslenme kısmına gelirsek biraz sıkıntılar çekiyorum diyebilirim. Sabahları doğru dürüst yediğim bir şey yok çoğu zaman tost yiyorum, bazen mecbur kalınca makarna. Öğlenleri yarım ekmeğe yakın köfte ekmek yiyorum. Bazen aynı boyutta ton balığı yanına biraz makarna. Akşama doğru ciğer tavuk pilav yiyorum. Akşam da 1 tam ekmek tavuk. Spordan gelince 1 tabak pilav. Ama kilo çok zor alıyorum gerçekten. Ama sanırım bunun sebebi benim vücudumla alakalı yani bir tane video da görmüştüm Mustafa yıldız demişti sanırım; 2 vücut tipi vardır 1. hızlı kas ve kilo kütlesi kazanır ama aynı zaman da hızlı kaybeder 2. yavaş kas ve kilo kütlesi kazanır ama zor kaybeder. Böyle bir şey demişti diye hatırlıyorum. Son şey de antrenmam programı yani şu anlık salondaki hoca veriyor bana program ama ileride lazım olur yani bir süreden sonra benim hazırlamam gerekir tabii.

Biraz karışık yazdım kusura bakmayın.

İncelersiniz.

FİTNIS PROGRAMME

1. Gün
Göğüs
Chest press 4x10
Pactoral fly 4x10
İncline Bench press 4x10( Smith machine)
Cable cross 4x15

Triceps
V-bar 4x10
One arm 3x12
Pushdown(düz) 4x10
Bench dips+hammer curl 3x10

2.Gün
Sırt
Barbell row 4x10
Lat pulldown 4x10(hisset)
Low row machine 4x10
One arm pulldown 4x10
cable row 4x10

Biceps
Preacher curl (makinede) 4x10
Dumbbell curl 4x10
İncline curl 3x10
Barbell curl 3x10

3.gün
Omuz
Barbell press 4x10
Dumbbell press 4x10
Lateral raise(cable'da) 5x10
Dumbbell lateral raise 4x10
Rear lateral 4x12
Face pull 4x10

Triceps
Reverse grip pushdown 3x15
Bench dips 3x15
Pushdown (halat ile) 3x12
V bar 3x10

4.Gün
Dinlenme

5.Gün
göğüs
bench press 4x10
pactoral fly 4x10
cable cross 3x12

omuz
front raises (barla) 3x10
lateral raises (dumbbell) 3x10

Biceps
barbell curl 4x10
cable curl 4x10
reverse curl 3x10

6.Gün
Bacak
squat 4x10
leg press 4x10
leg extension 3x12
leg curl 4x10
calf 4x10

7.gün
dinlenme

Kardeşim kilo almak çok basit ayı gibi camış gibi yiyeceksin bolca pilav makarna vs. 3 aydır spor yapıyorsan henüz program şu bu odaklanmana gerek yoktur sen ayı gibi yiyeceksin ve antrenman yapacaksın bukadar yeri gelecek kusana kadar yiyeceksin öğüreceksin ama yiyeceksin

Kardeşim kilo almak çok basit ayı gibi camış gibi yiyeceksin bolca pilav makarna vs. 3 aydır spor yapıyorsan henüz program şu bu odaklanmana gerek yoktur sen ayı gibi yiyeceksin ve antrenman yapacaksın bukadar yeri gelecek kusana kadar yiyeceksin öğüreceksin ama yiyeceksin
Hacı iyi güzel diyorsun da geçen 2 saat karnım ağrıdı çok yedim diye üstüne çalışıyorum yani çalışırken ağzıma etti. İş bitti eve gittim anca geçti yani o derece.

Hacı iyi güzel diyorsun da geçen 2 saat karnım ağrıdı çok yedim diye üstüne çalışıyorum yani çalışırken ağzıma etti. İş bitti eve gittim anca geçti yani o derece.
Ben yeri geliyor öğürdüğümü neredeyse kusacak pozisyona geldiğimi hatırlıyorum kilo almak istiyorsan bunları yapacaksın öğüreceksin kusacaksın karnın ağrıyacak vs. Yoksa alamazsın kusura bakma

Ben yeri geliyor öğürdüğümü neredeyse kusacak pozisyona geldiğimi hatırlıyorum kilo almak istiyorsan bunları yapacaksın öğüreceksin kusacaksın karnın ağrıyacak vs. Yoksa alamazsın kusura bakma
Herkesin bünyesi aynı değil ama. Mesela benim kilo almam için her 1 saatte 1 birşeyler yemem lazım ki çalıştığım için yapamam öğün öğün yiyorum kilo almam için yeterli olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı