aahqt47763
Decapat
Daha fazla
Tavsiyelerinizi, önerilerinizi vs. almak için açtım bu konuyu. Yaşım 16, 3 aydır spor salonuna gidiyorum. Ağırlıklarım başladığım zamandan bu yana güzel şekilde arttı. Örneğin dambıl ile yaptığım hareketleri 2, 5kgdan 7, 5kg çıktı. Makinelerde 10-20kgdan 40-50kg çıktı. Bu arada kilom spora başladığım da 51'di şu an 56-57 civarıyım. Gözle görünür bir değişim beklemiyorum tabii daha 3 aydır gidiyorum sadece. Beslenme kısmına gelirsek biraz sıkıntılar çekiyorum diyebilirim. Sabahları doğru dürüst yediğim bir şey yok çoğu zaman tost yiyorum, bazen mecbur kalınca makarna. Öğlenleri yarım ekmeğe yakın köfte ekmek yiyorum. Bazen aynı boyutta ton balığı yanına biraz makarna. Akşama doğru ciğer tavuk pilav yiyorum. Akşam da 1 tam ekmek tavuk. Spordan gelince 1 tabak pilav. Ama kilo çok zor alıyorum gerçekten. Ama sanırım bunun sebebi benim vücudumla alakalı yani bir tane video da görmüştüm Mustafa yıldız demişti sanırım; 2 vücut tipi vardır 1. hızlı kas ve kilo kütlesi kazanır ama aynı zaman da hızlı kaybeder 2. yavaş kas ve kilo kütlesi kazanır ama zor kaybeder. Böyle bir şey demişti diye hatırlıyorum. Son şey de antrenmam programı yani şu anlık salondaki hoca veriyor bana program ama ileride lazım olur yani bir süreden sonra benim hazırlamam gerekir tabii.
Biraz karışık yazdım kusura bakmayın.
Biraz karışık yazdım kusura bakmayın.