Beslenme programı ile boy uzatılabilir mi?

Ortapacus

Femtopat
Daha fazla  
2 yumurta, 3 muz, 2 kaşık keçi boyunuzu, yarım kilo yoğurt, 1 litre süt, 1 ölçek protein tozu, ekleyebilirsem creatin. Bunları makineyle karışım haline getirip içiyorum. Yumurtanın tadını kokusunu sevmem nefret ederim muzla örtbas etmeye çalışıyorum.
Amacım 172'den yaz sonuna doğru 180'e çıkmak, kiloyu ise sabit tutmak.

2 yumurta, 3 muz, 2 kaşık keçi boyunuzu, yarım kilo yoğurt, 1 litre süt, 1 ölçek protein tozu, ekleyebilirsem creatin. Bunları makineyle karışım haline getirip içiyorum. Yumurtanın tadını kokusunu sevmem nefret ederim muzla örtbas etmeye çalışıyorum.
Beslenmenin boya etkisi illa ki vardır ancak bir kaç ayda 8 cm uzatmaz.

Alaadinin sihirli lambası bile gelse o karışımla boyu 8 cm attırmaz. Boy yemek yiyerek uzayan bir şey değil millet boy uzatma başlığı açmaktan bıkmadı.

Alaadinin sihirli lambası bile gelse o karışımla boyu 8 cm attırmaz. Boy yemek yiyerek uzayan bir şey değil millet boy uzatma başlığı açmaktan bıkmadı.
Kusura bakarsanız bakın gram bi yerlerimde değil genetiği kötü olan insanlarda uzun boylu olmak isteyebilir yani milletin konu açması seni nerden bağlıyo atla geç .

Kusura bakarsanız bakın gram bir yerlerimde değil genetiği kötü olan insanlarda uzun boylu olmak isteyebilir yani milletin konu açması seni nereden bağlıyor atla geç.

Git biyoloji öğren imkansızı istiyorsun madem bilmiyorsun önceki başlıklara bak kimse sana özel formül vermeyecek çünkü öyle bir şey yok.

Git biyoloji öğren imkansızı istiyorsun madem bilmiyorsun önceki başlıklara bak kimse sana özel formül vermeyecek çünkü öyle bir şey yok.
Rahat ol biyoloji bilgim gayet iyi şimdi farkettim ben başlığı beslenmem nasıl kilo artışına sebep olurmu diye sordum boy uzatma diye değiştirilmiş.Asıl soru amacım kilomu sabit tutmak boyum tahminine göre doktorum bende geç ergenlik var o yüzden anormal uzama bekliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı