Beslenme programı önerisi

Boy uzamasının çok fazla etkeni var.
Genetiği es geçersek hormonlar, sağlıklı beslenme ve sağlıklı uyku etkiliyor ama boy uzamasını destekleyen antrenmanı anlamadım, öyle birşey de duymadım hiç.

Protein tozunun olayı yeterli protein tüketemiyorsan takviye olsun diye, yeterince et yiyorsan sorun yok.

Spor idmanında bacak çalışmana özen göster, sonrasında ise kardiyo patlat.

Boy uzamasını destekleyen dediğim ağırlık antrenmanı omurgaya yük bindirmeyen hareketler. Basketbol ve yüzme boya etki yaptığını söylüyorlar o yüzden yapıyorum. Şu an sadece yüzme yapıyorum. Basketbol topu alacağım ama hangisi alsam bilmiyorum ucuz alsam plastik futbol topu gibi. Genetik olarak babamı, amcamı ve babamın babasını saymazsak herkes 180 üstü erkekler. %90 yakın uzun boylu olma ihtimali var sülalede. Yaşım 19 oldu ondan korkuyorum biraz uzamazsa diye.

Spordan sonra hemen yemek yemediğim için protein tozu alıyorum yoksa fazla gerek duymuyorum. Hormonlara baktırmak istiyorum açıkçası hangi doktora gitmek gerekiyor?

3 ay önce ortopedi doktoruna gittiğimde el bileğime baktılar hala açıklık var dedi.

İfadeler: T21
Hormon mevzusuna Endektoloji, jinekoloji, dahiliye bakar ama hormon iğnesi yaparlar mı bilmiyorum. Ortopedi ise kemiklere bakıyor bildiğin gibi, farklı mevzular.

Hormon mevzusuna endektoloji, jinekoloji, dahiliye bakar ama hormon iğnesi yaparlar mı bilmiyorum. Ortopedi ise kemiklere bakıyor bildiğin gibi, farklı mevzular.
Özel hastaneye gideceğim. Devlet hastanelerinde randevu yok direkt. Ergenliğe geçte girmedim. 14 yaşıma yakın sesim kalınlaşmaya başlamıştı. Kuzenlerim sesleri kalınlaşmaya başladı deyip duruyolardı o zamanlar. Yine de teşekkür ederim.

İfadeler: T21
Diyetisyenler gereksiz pahalı olmuş. Haftalık 200 lira fiyat verdiler.

Haşlanmış yumurta yerken kusma oluyor onun dışında bir şeye alerjim yok.
Haşlanmış yumurta yiyemiyorsan tavada kırıp karıştır öyle ye ya da omlet yap alternatif çok yani, birşeyi hiç yememektense nasıl hoşuna gidiyorsa o şekilde ye. Bu hemen hemen herşey işin geçerli Mesela sade süt sevmessin için biraz kakao at yada bal at. Bunları sen kendine göre şekillendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…