Beslenme programı önerisi

Yağ yakmak istiyorum daha çok.

Daha çok ne yemeliyim onu bilmiyorum. Mesela baklagil ve haşlanmış yumurtayı hiç sevmem. Haşlanmış şekilde yediğim kötü oluyorum. Yemek programı daha çok önerirsiniz?

Dostum burada bizim bir şey söylememiz yanlış olur çünkü senin vücut tipin neye alerjin var vs. bunu en iyi diyetisyenler bilir ama illa bir öneri istersen protein ağırlıklı (hayvansal besinler ve baklagiller özellikle) beslenmeli hazır gıda ve şekerlerden uzak durmalısın ama dediğim gibi en iyi diyetisyen bilir.

Yağ yakmak istiyorum daha çok.

Daha çok ne yemeliyim onu bilmiyorum. Mesela baklagil ve haşlanmış yumurtayı hiç sevmem. Haşlanmış şekilde yediğim kötü oluyorum. Yemek programı daha çok önerirsiniz?
Vücut şeklinden rahatsız isen üst vücudunu genişletebilirsin, bacak çalışırsın bacağının o yağlı görüntüsü düzelir.

Dostum burada bizim bir şey söylememiz yanlış olur çünkü senin vücut tipin neye alerjin var vs. bunu en iyi diyetisyenler bilir ama illa bir öneri istersen protein ağırlıklı (hayvansal besinler ve baklagiller özellikle) beslenmeli hazır gıda ve şekerlerden uzak durmalısın ama dediğim gibi en iyi diyetisyen bilir.
Diyetisyenler gereksiz pahalı olmuş. Haftalık 200 lira fiyat verdiler.

Haşlanmış yumurta yerken kusma oluyor onun dışında bir şeye alerjim yok.

Sana bunca kardiyoyu kim önerdi bilmiyorum ama ona gitte bir dayak at.
Peki bu kardiyoyu gün güne bölsem olur mu?

Mesela yarın salona gitmicem. Evde postür ve bacak esnetme egsersizi yapıp. Sabah aç karnına 30 dakika yürüyüş ve bisiklet. Öğleden sonra 1 saat yüzme yapsam kas kaybı olur mu? Fitness gününde sabah aç karnına yine. Postür ve bacak esnetme egsersizi. Fitness oradan 1 saat yüzsem sıkıntı olur mu?

Spor salonunda kardiyo yapmıyorum. Sıkıcı geliyor.

Vücut şeklinden rahatsız isen üst vücudunu genişletebilirsin, bacak çalışırsın bacağının o yağlı görüntüsü düzelir.
Yağlı görüntüyü geçtim normale göre çok kalın. Kaslı olsa bile rahatsız olurum o kalınlıktan.

Ne kalori hesabı yap ne makro, ne de mikro ben 10 yıldır antrenman yapıyorum bu tür zırvalıklar anabolizan kullananlar için geçerli sağlıklı beslen 3 öğün, su iç, bir faydası olmayacak yiyeceklerden uzak dur yeterli. Bunu neye dayanarak söylüyorum kimse 10 yıl diyet yapamaz bırak 10 yılı 6 ay bile diyet yapamaz o yüzden doğruyu kabullen sadece sağlıklı beslen.
1 kereye mahsus kalori hesabı yaptım. Yediklerim ile günlük 2200 kalori alıyorum. 200 gram carb 200 gram protein 65 gram yağ alıyormuşum hesaba göre. Her gün kalori hesabı yapamam zaten.

Son düzenleme:
Peki bu kardiyoyu gün güne bölsem olur mu?

Mesela yarın salona gitmicem. Evde postür ve bacak esnetme egsersizi yapıp. Sabah aç karnına 30 dakika yürüyüş ve bisiklet. Öğleden sonra 1 saat yüzme yapsam kas kaybı olur mu? Fitness gününde sabah aç karnına yine. Postür ve bacak esnetme egsersizi. Fitness oradan 1 saat yüzsem sıkıntı olur mu?

Spor salonunda kardiyo yapmıyorum. Sıkıcı geliyor.
Vücuduna yeteri kadar protein girmezse kas kaybın olur, onu diyoruz.
Et giren yere dert girmezmiş. 😂

Vücuduna yeteri kadar protein girmezse kas kaybın olur, onu diyoruz.
Et giren yere dert girmezmiş. 😂
Günde 200 grama kadar çıkıyor protein. Kalori hesabı yapmayacağım artık. Sanırsam skinny fat vücudum. Üst göbek ve üstü zayıf benim. Alt taraflar yağlı direkt. Bu dediğim şekilde yapsam günlük sıkıntı olur mu? Bacaklarım artık psikolojik olarak rahatsız ediyor.

Günde 200 grama kadar çıkıyor protein. Kalori hesabı yapmayacağım artık. Sanırsam skinny fat vücudum. Üst göbek ve üstü zayıf benim. Alt taraflar yağlı direkt. Bu dediğim şekilde yapsam günlük sıkıntı olur mu? Bacaklarım artık psikolojik olarak rahatsız ediyor.
Öyle diyorsan ona göre antrenman programı hazırlamalısın.
Karın ve bacak çalış üzerine de kardiyo gir, elbette kafein tüketimini de ihmal etme.

Öyle diyorsan ona göre antrenman programı hazırlamalısın.
Karın ve bacak çalış üzerine de kardiyo gir, elbette kafein tüketimini de ihmal etme.
Spor salonundaki antrenörüm boy uzatmaya daha çok odaklı yapıyor. Aşırı ağır çalıştırmıyor şahsen ben bu şekilde istedim. Sülaleye baktığımda boyum kısa bu yüzden fazla kardiyo boy uzatma odaklı kendim yaptım. Ağırlık antrenmanını hoca ayarlıyor. Vallahi aklım karıştı artık. Kısa olduğum için bacaklar kalın olunca berbat bir görüntü oluyor. Boyum 172 10 cm daha uzun olsam belki bacaklarım bana o kadar çok batmayacak. Neyse tavsiyen için teşekkür ederim.

Kahvaltı olarak yulaflı pankek, fıstık ezmesi (1 yemek kaşığı) ve canım ne kadar isterse beyaz peynir yiyorum. Daha sonra 1 konserve zeytinyağlı ton balık yiyom.

Akşam olarak pilav yanına balık veya kırmızı et yiyeceğim. Ağırlık antrenmanı sonrası 1 ölçek protein tozu yeterli bence. Günde 2 öğün if diyeti yapacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı