E efeyj Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar merhaba sizce fit Yemek'ten beslenme programı almak mantıklı mı? Beslenme konusunda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba sizce fit Yemek'ten beslenme programı almak mantıklı mı? Beslenme konusunda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.574 Çözümler 20 16 Ekim 2023 #2 efeyj dedi: Arkadaşlar merhaba sizce fit Yemek'ten beslenme programı almak mantıklı mı? Beslenme konusunda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hedefiniz ne? Spor için mi istiyorsunuz?
efeyj dedi: Arkadaşlar merhaba sizce fit Yemek'ten beslenme programı almak mantıklı mı? Beslenme konusunda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hedefiniz ne? Spor için mi istiyorsunuz?
E efeyj Centipat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #3 Tearz dedi: Hedefiniz ne? Spor için mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet spor için kilo almak ve kas kazanmak istiyorum fazla zayıf biriyim
Tearz dedi: Hedefiniz ne? Spor için mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet spor için kilo almak ve kas kazanmak istiyorum fazla zayıf biriyim
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.574 Çözümler 20 16 Ekim 2023 #4 efeyj dedi: evet spor için kilo almak ve kas kazanmak istiyorum fazla zayıf biriyim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kafanda bir şeyler oluşturur. Öyle programlara para vermen gereksiz. Git onunla etini al.
efeyj dedi: evet spor için kilo almak ve kas kazanmak istiyorum fazla zayıf biriyim Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kafanda bir şeyler oluşturur. Öyle programlara para vermen gereksiz. Git onunla etini al.