Son Heung Min
Decapat
- Katılım
- 12 Mart 2023
- Mesajlar
- 618
- Çözümler
- 1
Neden hocamYeni başlıyorsan kreatin almana gerek yok, 5-6. ayda al kreatini.
Neden hocamYeni başlıyorsan kreatin almana gerek yok, 5-6. ayda al kreatini.
Neden hocam.
Ama proteini kullanayım demi bir sıkıntı olmazVücudun bir Spor'a alışsın serbest ağırlığa geçip biraz hatların belli olunca kullan çünkü şu an belli net bir kas kütlen yok ve vücudun alışık değil beslenmeni ve su tüketimini oturt.
Ama proteini kullanayım değil mi bir sıkıntı olmaz.
Öğlen tavuklu pilav yesem veya olmadığı zaman yine 4 tane falan yumurta yesem olurmu hocamBence liste iyi değil, kahvaltıda 5 dilim tam buğday ekmeğini ne yapacaksın? Onu 1 dilime düşür öğlen düzgün bir şeyler ye.
Pirinç unu da gereksiz geldi onun yerine öğlen bulgur pilavı yenebilir.
Hindi fümeyi her gün yemek ise östrojen hormonlarını çoğaltabilir, bu da jinekomastiye neden olabilir.
Öğlen tavuklu pilav uygundur, akşam ton balıklı salata yenilebilir.Öğlen tavuklu pilav yesem veya olmadığı zaman yine 4 tane falan yumurta yesem olurmu hocam.
Bi süre iyi devam ettim sonra annem hergün tavuk yapmadı hevesimi kırdı bıraktım ilerde kendi evime çıkınca yapacağım ama spor kısa süredr olsa baya işe yaradı zayıflattıKanka aynı durum düşünceler bende var ne yaptın acaba?
Bir süre iyi devam ettim sonra annem her gün tavuk yapmadı hevesimi kırdı bıraktım ileride kendi evime çıkınca yapacağım ama spor kısa süredr olsa bayağı işe yaradı zayıflattı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.