karul
Decapat
Google'a yazdığında çıkıyor. Bir sürü site var.![]()
Kaliteli yükleyen site bulabilirim umarım.
Google'a yazdığında çıkıyor. Bir sürü site var.![]()
Neden korsan kullanmaak istemiyorsunuz ki? Açın tak diye izleyin işte.
Korsan neden kullanmak istemiyorsun? Madem Türkiye'de yok korsan kullanmak zorundasın, havalı olmaya gerek yok.
Şuanlık başka bir seçeneğiniz yok gibi duruyor.Dostum o anlamda dememiştim eğer yakın bir zamanda gelecekse biraz bekler hem de araya başka bir şeyler sıkıştırırdım yani o anlamında demiştim eğer daha varsa zaten korsana başvuracağım mecbur.
Şu anlık başka bir seçeneğiniz yok gibi duruyor.
Rica ederim.Tamamdır hocam sağ olun.
Neden korsan kullanmaak istemiyorsunuz ki? Açın tak diye izleyin işte.
Reklam engelleyici kullanabilirsiniz ublock veya addblock.Hocam her saniye 55 tane reklam kapatmak istemiyoruz.
Hocam her saniye 55 tane reklam kapatmak istemiyoruz.
Reklam engelleyici kullanmasan bile sadece dizinin bölümünü başlatırken 2 tane reklam koyan siteler var. 2 tane reklamı geç tuşuna basmaktan çekinmeyin. Yakında Netflix ve Disney+ reklamlı abonelik sistemine geçince o tuşta olmayacak gidip 1 dakika reklam izleyeceksiniz.Hocam her saniye 55 tane reklam kapatmak istemiyoruz.
Her korsan sitesi böyle değil. Benim izlediğimde max 1-2 tane reklam çıkıyordu ve hala da öyle :dHocam her saniye 55 tane reklam kapatmak istemiyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.