Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Breaking Bad sonrası diziye başladım. İlk 2 sezona kadar kesik kesik izledim, araya boşluk vs. girince tadı kaçtı, BB'ye ağır derken bu ondan daha ağır çıktı. Bu sebeple başlangıçta beni de çok sarmıyordu, merak uyandırmadığı için devam edesim de kalmadı.
Birkaç çerez dizi sonrası kız arkadaşımla en baştan başlayıp izleyelim şu mereti dedik. Sonuçta Vince reisin (BB'yi yapan ekiple aynı) elinden çıkan bir yapım. İlk 3 sezona kadar dizi gerçekten çok ağır işliyor, ancak ilerisi için sabır gösterirseniz 4. ve 5. sezonda ilerleyen hikayeye kendinizi mutlaka kaptıracaksınız.
Özellikle 5. sezon bomba gibi geldi ve artık kaygan Jimmy ile başlayan hikaye Saul Goodman'ın doğuşuna doğru ilerledi Tanıdık yüzler de yavaş yavaş dahil oluyor, Breaking Bad dünyası başlıyor.
6. sezon son bu arada. Kaliteli bir yapım, olmamış diyenler neyi beğenmedi onu da anlamadım. Yapımcı aynı, adamın tarzı bu Şans vermenizi öneririm.