Masaüstü Wi-Fi bağlantısı hangi yollar ile yapılır?

Boşluk_1

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar aldım ve kendim bir işletim sistemi kurdum. Fakat internete ya telefon yardımıyla USB ile bağlanabiliyorum ya da adaptör ile. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Nasıl bu ikisi olmadan Wi-Fi'ya bağlanabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın Wi-Fi desteklemiyorsa bağlanamazsın. Masaüstü sistem aldıysanız ve sizin için sorun çıkarmayacaksa en iyi yol kablolu internete bağlanmaktır. Oyunlarda gecikme değerleriniz daha az olacaktır.

Yeni bir bilgisayar aldım ve kendim bir işletim sistemi kurdum. Fakat internete ya telefon yardımıyla USB ile bağlanabiliyorum ya da adaptör ile. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Nasıl bu ikisi olmadan Wi-Fi'ya bağlanabilirim.

Router alıp onu kablosuz olarak modeme bağlayabilirsin ve Ethernet ile o routera bağlanabilirsin ama modeminin modeli kötüyse kötü performans verir.

Anakartım ASUS Prime A620M-K. Bu model destekler mi?

Aynı anakart bende de var, desteklemiyor. Ucuz, giriş seviyesi ana kartlarda Wi-Fi özelliği ne yazık ki olmuyor.

Ayrıca pce üzerinden anakarta sonradan Wi-Fi özelliği eklenebiliyor ama fiyatları biraz yüksek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı