Better Call Saul son sezondan başlanır mı?

Gelmediler. Sence 5 koca sezon izlemezsen kopukluk olmaz mı senaryoda? 6. sezonun diğer yarısının yayınlanmasına 1.5 ay var. Fırsatın varsa izlemeye başla bence ilk sezonları.
 
Hocam Better Call Saul ana odak olarak Saul karakterini ele aldığı için ilk sezondan itibaren izlemenizi öneririm. Saul ilk başta kim, nasıl bu hâle geliyor falan görmeniz lazım. Altıncı sezondan önce bir sürü karakter var direkt altıncı sezondan girerseniz anlamayabilirsiniz. Koskoca beş sezon boşa çekilmemiştir herhâlde. Bir de bazı arkadaşlarım Better Call Saul Breaking Bad'den daha iyi diyorlar. Belki siz de daha çok sevebilirsiniz. @damndaniel
 
Çok teşekkürler arkadaişlar. Bi sorum daha olacaktı yeni bölümler geldiğinde en son Saul da kaçmıştı Walt ile beraber kaçtıktan sonrasını gösterecekler mi sizce?
Hocam bu spoiler olabilir ama kısaca;

Hatırladığım kadarıyla bölümlerin ilk 2-3 dakikasında Saul'un kaçtıktan sonraki anılarını gösteriyorlardı kendisi bir pastane de çalışıyordu bende o sahnelerin BrBa'nın sonrasını anlattığını çok sonradan öğrendim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı