Betterdiscord güvenilir mi?

Ben daha önce incelemiştim. Koduna kadar koymuştu adam oraya. Bir sakıncası görmüyorum. Kimseyle bir bilgi paylaşmadıklarını koymuşlardı. Rahatlıkla kullanabilirsin fakat seçimi sana bırakıyorum. Discord'un terms of service'ine göre de yasaklı böyle şeyler fakat kim anlayacak da seni banlayacaklar. Bu zamana kadar kim banlanmış samimi olmak gerekirse. Ben şahsen kullanmıyorum fakat kullanılmasında da bir sakınca görmüyorum. Araştırmıştım.

Hocam arada temizlik mi atıyorlardır nedir bir ara çoğu kullanan ban yemişti.
 
Merhaba arkadaşlar Discord'un arama sesini değiştirmek istiyorum ve betterdiscordda plugin buldum betterdiscord güvenilir mi?

Güvenilir fakat ben bir sunucudan ban yemiştim ve birisi sizi rapor ederse hesabınız banlanıyor bence kullanmayın çok güzel özellikleri var fakat banlanmak istemezsiniz.
 
6 7 ay kullanmıştım bir şey olmadı. Ban yeme kısmı biraz fasa fiso gibi. Anca herkese söylemeniz lazım kullandığınızı sanırım ban yemek için.
 
Uzun zamandır kullanıyorum benlik bir sorun olmadı bu sorun olmayacağı anlamına gelmez ama genel olarak ban yemezsiniz bir de DoNotTrack falan plugini yükleyin sorun olmaz büyük ihtimalle :)
 

Geri
Yukarı